WAT VIND JE ZO BIJZONDER AAN JE JURK?

De jurk is niet speciaal voor mij gemaakt, maar voor mij voelde het wel zo. Het model van de jurk zat als gegoten. De glitters die in de hele jurk zijn verwerkt passen helemaal bij mij en de grote sleep gaf het geheel echt een 'prinsessen wending'. Wat het gehaal helemaal afmaakte, is dat in de sleep een rand van kant verwerkt zit, die precies hetzelfde is als destijds in mijn moeders trouwjurk verwerkt was. Heel bijzonder! Zowel tijdens het passen als tijdens de trouwdag zelf werd er meerdere keren gezegd dat de jurk echt helemaal paste bij wie ik ben.

WAT WAS JE FAVORIETE MOMENT VAN JE TROUWDAG?

Dat zijn er eigenlijk twee. Het moment waarop mijn vader samen met mij naar het altaar liep was erg bijzonder. Dit was zowel van hem als van mij een diep gekoesterde wens, zeker omdat zijn gezondheid helaas niet goed is. Dat we dit samen hebben kunnen doen was fantastisch! Daarnaast heb ik echt genoten van het diner. We hadden ervoor gekozen om hier even een 'pauze' in te lassen. De daggasten konden elders eten en wij dineerde alleen met onze ouders, broers en zussen en opa's en oma's. Het was heerlijk om met elkaar even bij te kunnen komen van de dag en daarnaast heel bewust samen stil te staan bij alle bijzondere momenten van die dag.

WAT HEB JE MET JE JURK GEDAAN NA DE TROUWERIJ?

De jurk hangt nu nog in de kast. Omdat de jurk zo'n enorme sleep heeft, willen we deze tegen die tijd graag gaan gebruiken voor de aankleding van het wiegje van ons kindje. Dit hebben zowel mijn oma als mijn moeder ook altijd gedaan en wij vinden het fijn om deze traditie voort te kunnen zetten. De rest van de jurk laat ik in tact, zodat ik stiekem zelf nog een paar keer de jurk aan kan doen!

"De jurk is niet speciaal voor mij gemaakt, maar voor mij voelde het wel zo."

HEB JE ADVIES VOOR AANSTAANDE BRUIDJES?

Blijf vooral heel dicht bij hetgeen wat jij en je man graag willen. Het is jullie dag, dus creëer ook de dag die helemaal bij jullie past. Wij hebben hier ook heel bewust voor gekozen en geen moment spijt gehad van de manier waarop we dingen gedaan hebben.Ga daarnaast vooral naar Koonings als je je echt bijzonder wil voelen en een jurk wil die helemaal past bij wie jij bent, ik heb zelf ervaring dat dit bij Koonings 100% goed komt!

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak