Shine in delimo

Ben jij opzoek naar een limousine om je op een speciale dag te laten vervoeren? Koonings verhuurt de auto van jouw dromen. Al vanaf €150 kan jij worden rondgereden in de prachtige limousine. Hierbij krijg je een heerlijke fles bubbels van het huis bij. Onze goed verzorgde auto’s, de persoonlijke services en de uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat dit uitje je je nog lang bijblijft! 

Ben jij bezig met het plannen van het vrijgezellenfeest van je (schoon)zus, beste vriendin of nicht? En ben je nog op zoek naar dat ene hoogtepunt dat deze mooie dag helemaal compleet maakt. Dan hebben wij de perfecte oplossing! Huur een witte limousine voor jou, de bruid to be en haar 6 vriendinnen. Geheel in stijl worden jullie opgehaald en gebracht naar je gewenste bestemming. Natuurlijk zorgen wij dat de bubbels al koud staan. 

Bruidsauto

Zijn jullie op zoek naar een showstopper auto voor jullie bruiloft. Dan is onze witte limousine een perfecte optie. De limo heeft ruimte voor 8 mensen, dus er is genoeg ruimte voor jullie, de getuigen én de grote prinsessen jurk van de bruid! Bij aankomst zullen jullie iedereen doen verbazen met deze mooie auto. Natuurlijk kan de limousine, naast het vervoer van plek naar plek, ook gebruikt worden voor een mooie fotoshoot.

Ready for prom?

Wij kennen de stress; het gala. Je hebt eindelijke je perfecte jurkje gevonden en nu zoeken jij en je vriendinnen een super vet vervoersmiddel om te kunnen shinen.  Met onze witte limousine gaat dat helemaal lukken. Onder het genot van een lekker glaasje bubbels wordt je voor de locatie afgezet. De ramen van onze limo kunnen aan beide kanten open zodat iedereen kan meegenieten met jullie feestje.

Prijzen

€150,- voor het eerste uur
€99,- voor ieder vervolg uur

Te huur voor maximaal 8 personen.

1) Persoonlijke gegevens

Heb jij al een account? klik hier om in te loggen!

2) Kies jouw auto
 • Limousine
 • Rolls-Royce
 • Ferrari
 • Oldtimer
Opmerkingen
3) Kies huur periode
Kies eerst een auto alvorens een huurperiode te kiezen.
4) Kies datum en tijd
Kies jouw tijd op: Donderdag 28 oktober 2021
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

  Offerte aanvragen

  Jouw afspraak
  Op: Donderdag 28 oktober 2021
  Naam: Nog niet ingevuld
  E-mailadres:
  Telefoonnummer: Nog niet ingevuld
  Prijs:
  Datum en tijd:
  • Nog niet ingevuld


  KOONINGS account

  Al jouw favorieten op één plek

  Maak account
  Zoek jij nog een jurkje voor jouw schoolgala?

  Bekijk hier onze collectie
  Start your own fairy tale here
  Maak een afspraak