Shine in de limo

Ben jij opzoek naar een limousine om je op een speciale dag te laten vervoeren? Koonings verhuurt de auto van jouw dromen. Al vanaf €150 kan jij worden rondgereden in de prachtige limousine. Hierbij krijg je een heerlijke fles bubbels van het huis bij. Onze goed verzorgde auto’s, de persoonlijke services en de uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat dit uitje je je nog lang bijblijft! 

Ben jij bezig met het plannen van het vrijgezellenfeest van je (schoon)zus, beste vriendin of nicht? En ben je nog op zoek naar dat ene hoogtepunt dat deze mooie dag helemaal compleet maakt. Dan hebben wij de perfecte oplossing! Huur een witte limousine voor jou, de bruid to be en haar 6 vriendinnen. Geheel in stijl worden jullie opgehaald en gebracht naar je gewenste bestemming. Natuurlijk zorgen wij dat de bubbels al koud staan. 

Bruidsauto

Zijn jullie op zoek naar een showstopper auto voor jullie bruiloft. Dan is onze witte limousine een perfecte optie. De limo heeft ruimte voor 8 mensen, dus er is genoeg ruimte voor jullie, de getuigen én de grote prinsessen jurk van de bruid! Bij aankomst zullen jullie iedereen doen verbazen met deze mooie auto. Natuurlijk kan de limousine, naast het vervoer van plek naar plek, ook gebruikt worden voor een mooie fotoshoot.

Ready for prom?

Wij kennen de stress; het gala. Je hebt eindelijke je perfecte jurkje gevonden en nu zoeken jij en je vriendinnen een super vet vervoersmiddel om te kunnen shinen.  Met onze witte limousine gaat dat helemaal lukken. Onder het genot van een lekker glaasje bubbels wordt je voor de locatie afgezet. De ramen van onze limo kunnen aan beide kanten open zodat iedereen kan meegenieten met jullie feestje.

Prijzen

€150,- voor het eerste uur
€99,- voor ieder vervolg uur

Te huur voor maximaal 8 personen.

1) Persoonlijke gegevens

Heb jij al een account? klik hier om in te loggen!

2) Kies datum en tijd
  • Rustig
  • Gezellig druk
  • Vol

Opmerkingen
Jouw afspraak
Op: Zondag 14 augustus 2022
Naam: Nog niet ingevuld
E-mailadres:
Telefoonnummer: Nog niet ingevuld
Entourage: Nog niet ingevuld
Trouwdatum: Nog niet ingevuld

  • Nog niet ingevuld


KOONINGS account

Al jouw favorieten op één plek

Maak account
Zoek jij nog een jurkje voor jouw schoolgala?

Bekijk hier onze collectie
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak