VIP arrangement

VIP arrangement

Jouw droom wordt onze missie

Je gaat samen met ons op zoek naar dé jurk en laat je verwennen. Met een glaasje champagne worden jij en je entourage in de extra grote VIP-ruimte ontvangen door een van onze stylisten. Heerlijke hapjes en je eigen champagnebar staan ​​voor je klaar. Een van onze stylisten begeleidt je bij het vinden van de mooiste jurk terwijl je entourage achterover leunt op onze heerlijke banken.

Jij staat centraal

Er is twee uur voor jou gereserveerd om in alle rust te selecteren en te passen. Terwijl het jouw entourage aan niets ontbreekt, wordt je geheel ontzorgd door één van onze stylisten. Het doel: vind de jurk die bij je past. Ga je voor couture of misschien zelfs een op maat ontworpen jurk? Jouw droom wordt onze missie!

Koonings VIP arrangement

Maak jouw afspraak nog specialer

Terwijl je entourage wacht op jouw mooie catwalkmomenten, genieten zij van heerlijke hapjes en een selectie warme en koude dranken. Kortom, een beleving voor iedereen.

Upgrade je pasafspraak

Eigen paskamer met catwalk
VIP bruid met styliste Romy
Bruidsjurken passen bij je privéstylist
Moet champagne wordt geserveerd in de VIP showroom
Champagne uit de champagnebar

Prijzen

Kosten VIP pakket
€ 45,- per persoon*
Dit is inclusief één fles Moët & Chandon champagne voor jou en je hele entourage, drie rondes drinken, een toren vol heerlijke hapjes waar jullie tussendoor van kunnen genieten. Kortom: een leuk moment om de liefde te vieren met bijpassende hapjes in je eigen privé paskamer inclusief catwalk.

*voor groepen kleiner dan vijf personen geldt een minimumbedrag van €225,-
(Extra drankjes kunnen besteld worden, deze kunnen na de afspraak bij het restaurant betaald worden)
 

Of maak jouw VIP-afspraak nog specialer met onderstaande extra's
(Graag de upgrades vóór de afspraak door te geven)

Champagne
Van €49 - €990
Geserveerd in onze champagnebar


Oesters
Van €2,50 - €4,00
Geserveerd door onze koks


Caviar
Van €65 - €225
Geserveerd met blini's

Moet champagne wordt geserveerd in de VIP showroom

 

Boek hier jouw VIP-afspraak

 

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan vinden wij het fijn als je de afspraak 24 uur van tevoren afzegt door contact met ons op te nemen. Je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos jouw afspraak verzetten. Wil je de afspraak helemaal annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor administratiekosten in rekening te brengen. Deze kosten zijn €100.

Is er een wijziging in het aantal personen? Dan kun je deze tot 14 dagen voorafgaand aan jouw afspraak wijzigen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0493 313 220 of door te mailen naar info@koonings.com