Koonings Hair & Beauty:
dé belevingskapper in Deurne 

Ben je op zoek naar een kapper in Deurne die verder gaat dan alleen een knipbeurt? Zoek niet verder! Bij ons draait het om meer dan alleen haar. Hier draait het om jou. Een bezoek aan onze salon is niet zomaar een afspraak, het is een verwenmomentje voor jezelf.
 

 Maak jouw afspraak

Dé Belevingskapper van Deurne

Bij ons geloven we dat een bezoek aan de kapper een echte beleving moet zijn. Het is een moment om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en even helemaal tot rust te komen. Onze kapsalon in Deurne is meer dan alleen een plek om je haar te laten stylen; het is een plek om jezelf te verwennen. We hebben speciaal voor jou een 'a place to escape' gecreëerd waar je kunt ontspannen en genieten.
 

Kapper met ultieme verwennerij

Wie wilt er nou geen totale verwennerij bij de kapper? In Deurne vind jij de echte belevingskapper! Onze salon heeft niet alleen deskundige stylisten, maar ook een bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl je je laat verwennen. Of je nu trek hebt in een cappuccino of een glas bubbles, onze bar biedt een scala aan heerlijke opties om je bezoek nog specialer te maken.

Ben je op zoek naar meer dan een kapper? In Deurne vind je jouw belevingssalon. Niet alleen knippen en kleuren, maar ook haar- en make-up styling, pedicures, beautybehandelingen en ultieme verwennerij!
 

 Ontdek jouw salon

Koonings Ineke's Restaurant High Wine

Knippen, Kleuren, Stylen

Of je nu komt voor een frisse knip, een trendy kleur of een totale metamorfose. Bij onze kapper in Deurne kun je terecht voor alles wat met haar te maken heeft. Bij ons draait het om de beste verzorging voor jouw haar. Wij volgen de laatste trends op de voet en zorgen ervoor dat jouw Glam Coup helemaal bij je past.
 

Koonings Beauty

Curly Cuts
Krullend haar is prachtig, en het knippen van krullen is een kunst op zich. Voor een goede krullenkapper reizen mensen al snel naar de andere kant van het land. Maar dat kan ook gewoon in Deurne. Onze kappers zijn echte krulspecialisten die de geheimen van krullend haar begrijpen. Jouw krullen staan op de eerste plek!
 

Haartrends

 

Colors
Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde nieuwe tint. Naar een touch up of een full colour treatment. Of laat jij je haar stralen met een sunkissed effect? Het Glam team zorgt ervoor dat jij met fabulous hair de salon verlaat.
 

Openingstijden

Wij begrijpen dat jouw tijd waardevol is. Je komt niet voor niets naar een kapper in Deurne, dicht bij jou in de buurt. Of je nu een ochtendbezoekje of een avondsessie verkiest, we streven ernaar om jouw belevingskapper te zijn wanneer het jou uitkomt.

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 12:00–21:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Ontmoet jouw kapper in Deurne

Ons Glam Team staat klaar om jou te laten stralen. Wil jij weten wie er elke dag staan te popelen om jou te helpen binnen de paleismuren in Deurne? Onze kappers stellen zichzelf voor!

Meet the team >>

Beauty team

Maak een afspraak en transformeer jouw haar

Welkom bij jouw kapper in Deurne, waar stijl, service en beleving samenkomen. Wij zijn er om jou te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van onze totale haarverzorging. Je verdient het!
 

 Maak jouw afspraak