FUNPASSEN

Geen droombruiloft op de planning, maar je wil wel deze beleving meemaken? Funpassen bij Koonings is het perfecte uitje voor jou en je vriendinnen, collega's of zussen! Keuze uit een geselecteerd aanbod in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte naast onze Beautysalon by Koonings. Want wat is er leuker dan samen trouwjurken passen? En op aanvraag ook zalig te combineren met een beautybehandeling ervoor of erna! Wij ontvangen jullie met een glaasje cava en gedurende de passessie wordt er koffie/thee geschonken en krijgen jullie lekkere huisgemaakte hapjes geserveerd.

FUN & SAFE

Juist in deze bijzondere tijd is het leuk om te komen fun passen met jouw vriendinnen! Wij houden rekening met de maatregelen en daarom mag jij samen met maximaal zes vriendinnen komen fun passen. Dit is dus hét moment om jouw bestie in een jurk te zien schitteren!

Afspraken kunnen alleen gemaakt worden tijdens de openingstijden. Op woensdag en donderdag is het ook mogelijk om in de avond te fun passen. Voor vragen of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met 0493-313220