Featured image
Blog MAFS seizoen8
Date
03 Januar 2023

De start van een nieuw seizoen Married At First Sight

We starten het nieuwe jaar goed met een spiksplinternieuw seizoen van Married At First Sight. Hier bij Koonings staan wij sinds de opnames afgelopen zomer al in de startblokken want, ook dit seizoen hebben verschillende MAFS-bruiden hun trouwjurk gevonden in ons wedding palace. Wij staan te springen om te zien met welke onbekenden zij in het huwelijksbootje zullen stappen! 

Blog MAFS

In Married At First Sight worden verschillende mensen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Ze zullen elkaar pas voor het eerst ontmoeten bij het altaar waar ze in het echt aan elkaar worden verbonden. Vervolgens worden de koppels gevolgd in hun liefdesavontuur waarin ze samen op huwelijksreis gaan en gaan samenwonen om te ontdekken of er daadwerkelijk liefde kan ontstaan. Ook in dit achtste seizoen zijn er weer een aantal moedige deelnemers die de sprong durven te wagen. Na het vorige succesvolle seizoen waarvan er 2 paren nog steeds gelukkig getrouwd zijn hopen wij natuurlijk dat de experts ook dit seizoen weer een aantal keer raak schieten! 

Ook dit seizoen mochten wij de crew van MAFS en een aantal prachtige bruiden bij Koonings ontvangen om samen met hen op zoek te gaan naar de mooiste trouwjurken. Tijdens het uitzoeken van de bruidsjurk ontvingen de bruiden ieder ook een eerste cadeautje van hun onbekende aanstaande. Een spannend moment, ook voor Ramona en onze styliste Romy die de bruiden hebben bijgestaan. Wij hebben weer enorm genoten de opnames en kunnen niet wachten om de bruiden te zien stralen op hun huwelijksdag! Wij kunnen jullie verklappen dat ze er stuk voor stuk beeldig uit zien. 

Wij houden je gedurende de uitzendingen natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen, delen leuke backstage beelden en vertellen jullie alles over de gekozen trouwjurken

Blog MAFS

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak