Meet your Glam Team

Ons Glam Team staat klaar om jou te laten stralen. Wil jij weten wie er elke dag binnen de paleismuren van Koonings staan te popelen om jou te helpen? Meet the team!

Meagen

Hallo! Mijn naam is Meagen. Na vele jaren in een kapsalon als krullen kapster en topstylist gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuw soort ervaring: haarstylist en stylist bij Koonings! Een super leuke afwisselende baan met als einddoel de klant tevreden de deur uit laten gaan.

Mijn dag is geslaagd als dit werkelijkheid wordt. Wil jij binnenkort bij mij in de stoel zitten? Maak dan snel een afspraak. Tot snel!
 

 Maak jouw afspraak met Meagen

Meagen
Sandra

Sandra

Mijn naam is Sandra en ik werk sinds 1 maart bij Beauty & Hair by Koonings. Ik kom uit Deurne en ben recent omgeschoold tot haarstyliste. Na een baan als backoffice receptioniste was ik toe aan verandering en ben ik gaan onderzoeken wat ik nou echt leuk vind. In dit onderzoek is een lang sudderende passie voor haar naar boven gekomen en heb ik besloten me te laten omscholen. En wat ben ik blij met deze keuze.

Vol enthousiasme ben ik dan ook begonnen aan deze mooie uitdaging. Bij Beauty & Hair heb ik in korte tijd al helemaal mijn plekje gevonden. Leuke collega’s om me heen en een mooie omgeving. Ik kijk er dan ook elke dag naar uit om mensen blij te mogen maken met een mooi (nieuw) kapsel, kleurtje op updo. Hopelijk zie ik je snel in onze salon!
 

 Maak jouw afspraak met Sandra

Wim

Ik ben Wim. Mij vind je op vrijdag en zaterdag bij Koonings Beauty in de salon. Ik loop al wat jaren mee in haar en visagie, ik hou van goed haar in alle facetten van het vak. Kortom luisteren, kijken, leren, en dan kijken wat voor mogelijkheden het haar heeft. Dat is mijn passie. Ik heb daarom altijd zin om met mijn collega’s aan de slag te gaan om onze gasten met een toffe kleur en kapsel blij te mogen maken.

Mode is stijl en stijl is mode. Wil je weten wat ik daar mee bedoel? Maak een afspraak en ik leg het je uit! Tot snel!
 

 Maak jouw afspraak met Wim

Wim
Melissa

Melissa

Mijn naam is Melissa en ik werk sinds 1 mei bij Beauty & Hair by Koonings. Ik ben al 9 jaar werkzaam in het kappersvak met 2 diploma’s op zak. Het kappersvak is altijd mijn passie geweest. Al toen ik heel jong was ben ik het haar gaan knippen van mijn poppen en heb dit uitgewerkt tot mijn baan.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik alle tijd heb voor mijn klanten, iemand kan voorzien van advies en die persoon op zijn mooist de deur uit kan laten gaan. Dat kan bij Beauty & Hair by Koonings. Hopelijk zie ik je snel in onze salon!
 

 Maak jouw afspraak met Melissa

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 12:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten