Funpassen - GIRLS JUST WANNA HAVEFUN!

Geen droombruiloft in de planning, maar je wil wel deze beleving meemaken? Fun passen bij Koonings is het perfecte uitje voor jou en je vriendinnen, collega's of zussen! Keuze uit een geselecteerd aanbod in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte naast onze Beautysalon by Koonings. Want wat is er leuker dan samen trouwjurken passen? En op aanvraag ook te combineren met een beauty behandeling! Wij ontvangen jullie met een glaasje bubbels en gedurende de passessie wordt er koffie/thee geschonken en krijgen jullie lekkere huisgemaakte friandiches van Ineke's restaurant geserveerd.

FUN &SAFE

Juist in deze bijzondere tijd is het leuk om te komen fun passen met jouw vriendinnen! Wij houden rekening met de maatregelen en daarom mag jij samen met maximaal zes vriendinnen komen fun passen. Dit is dus hét moment om jouw bestie in een jurk te zien schitteren!

RESERVEREN

Voor vragen of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met 0493-313220. Afspraken kunnen alleen gemaakt worden tijdens de openingstijden. Op woensdag en donderdag is het ook mogelijk om in de avond te fun passen. Reserveren kan door te mailen naar info@koonings.com