Koonings trouwauto huren

Trouwauto huren? Een grande entrée

In stijl verschijnen doe je door één van onze luxe trouwauto’s te huren. Huur een auto als trouwvervoer voor je bruiloft of voor een ander feestje! Kies jij voor onze limousine voor jouw bruiloft of ga je voor de Rolls Royce als bruidsauto?

 

HUUR JOUW TROUWAUTO

Rolls Royce huren

Chique uitstraling

Onze Rolls Royce Ghost is uitgevoerd in een mooie, elegante ivoorkleur. Met zijn chique uitstraling misschien wel dé ultieme trouwauto voor jou. Je huurt de Rolls Royce uiteraard met chauffeur die jullie naar de gewenste locatie brengt. 

Bekijk de Rolls Royce

Koonings ROLLS ROYCE
Koonings Autoverhuur ROLLS ROYCE
Koonings Autoverhuur ROLLS ROYCE

Limousine huren

Trouwvervoer en galavervoer

Hét spectaculaire vervoer om jouw entrée mee te maken. Jullie privé chauffeur verwelkomt jullie met een glaasje bubbels van het huis, waarna jij met je vriendinnen of entourage in deze witte beauty naar de gewenste locatie wordt gebracht. Je kunt de limo huren voor jouw bruiloft, maar natuurlijk bieden we ook limousine verhuur voor andere feestjes.

Bekijk de limousine

Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine

Huur een Rolls Royce of Limousine

Neem contact op om onze Rolls Royce of limousine te huren voor jouw bruiloft of feestje door het onderstaande formulier in te vullen. Geef jouw gegevens, voorkeursdatum en auto naar keuze door.

Contact formulier
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.