the wedding palace
the wedding palace

Beleef de magische wereld van bruidsmode bij Koonings The Wedding Palace! De bijzondere en liefdevolle momenten die een huwelijk met zich meebrengt, ervaar je in een unieke winkelbeleving bij Koonings!

Koonings the weddingpalace

Al ruim 50 jaar en vooral met heel veel plezier staat ons team klaar voor bruiden uit Nederland en daarbuiten. Als ervaren stylisten doen wij er alles aan om onze bruiden te kleden in de perfecte trouwjurk. Niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de zoektocht naar jouw bruidsjurk wordt een onvergetelijke gebeurtenis. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.


Bij Koonings bieden wij een totale beleving aan. Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom, kinderen en gasten van je bruiloft kunnen bij Koonings terecht. Maak je bruidslook af met ons aanbod in accessoires of geniet van een hapje en drankje in ons roze restaurant Ineke’s. In onze beautysalon staan ook onze kapsters en schoonheidsspecialisten voor je klaar. Koonings; een ultieme bruidsbeleving onder één dak.

De grootste bruidsmodezaak ter wereld

én de Say Yes To The Dress bruidswinkel!

NIEUW SEIZOEN SAY YES TO THE DRESS

NIEUW SEIZOEN SAY YES TO THE DRESS

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux begint grootser dan ooit tevoren! In de speciale eerste aflevering gaan de bruiden niet alleen op zoek naar een trouwjurk, maar worden ze door Fred van Leer, Ramona Koonings en de stylistes van Koonings verrast met een heel huwelijk! 

LEES ALLES OVER HET NIEUWE SEIZOEN

Kooningsblogs

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak