Voor welke trouwjurk kiest Daisy uit Married at First Sight?

Het is maandag en dat wil zeggen dat wij je weer updaten over de trouwjurk uit Married at First Sight. Bij iedere aflevering denken wij weer even terug aan de leuke momenten dat de Married At First Sight bruiden Koonings bezochten en hoe zij met een lach op hun gezicht en een jurk in de hand ons pand weer verlieten. 

Bruid Daisy

Vandaag is het de beurt aan de knappe Daisy. De jonge bride-to-be stond te popelen om haar prinsessen trouwjurk uit te zoeken, maar het resultaat was toch iets anders dan ze in eerste instantie had verwacht. Daisy probeert een aantal prachtige prinsessen jurken, maar loopt naar het altaar in trouwjurk met een twist. 

Op het eerste oog lijkt deze Cosmobella by Demetrios trouwjurk wel op haar gedroomde prinsessenjurk, maar in een handomdraai wordt deze jurk omgetoverd tot een mooie strakke bruidsjurk met een mermaid silhouet! En wat staat het haar goed! 

De sleep van deze jurk is afneembaar, waardoor je als het ware twee unieke trouwjurken creëert. Verder bestaat de jurk uit mooi kant en tule. De illusierug heeft kanten applicaties die voor een extra detail zorgen. 

See something you like?

Vind jij deze jurk ook zo mooi en ben jij op zoek naar een soortgelijke trouwjurk? Wij hebben een aantal soortgelijke jurken uit onze collectie voor je op een rijtje gezet. 

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak