Voor deze jurk koos Astrid in Married At First Sight

Astrid is al een keer getrouwd geweest en weet dus hoe het is om verliefd te worden op een jurk. Maar dat het zó snel kon gaan, dat had zelfs Ramona niet verwacht. Direct de eerste jurk die Ramona aan Astrid laat zien, blijkt alles te hebben waar ze van heeft gedroomd. Maar is haar entourage ook direct zo lyrisch?

Astrid’s Modeca trouwjurk
Astrid koos voor een ivoor kleurige bruidsjurk van Modeca met een mermaid silhouet. De top is aansluitend en heeft een sweetheart neckline met kleine kapmouwtjes, de rok is aansluitend tot over de heupen en loopt daarna wijd uit in meerdere lagen tule. De middellange sleep valt als een wolk om haar heen, waardoor de rondingen van Astrid prachtig geaccentueerd worden. Daarnaast heeft de jurk een klassieke vetersluiting, dat zorgt voor extra draaggemak door de dag heen.

De leuke Josephine ivoorkleurige muiltjes met een klein hakje paste Astrid perfect en met het juiste torlette onder de jurk is Astrid al snel klaar om haar ja-woord te geven aan de (voor haar dan nog) grote onbekende.

Mamma’s jurk
Ook de moeder van Astrid vond op de dag van de opnames haar perfecte outfit bij Koonings. Naast trouwjurken en trouwpakken hebben we namelijk ook een grote collectie feestkleding voor dames. Astrid’s moeder koos voor een prachtig roze/witte jurk en een bijpassend jasje van Linea Raffaelli. Staat haar mooi hé?

Wil jij net zo’n droomjurk als Astrid of haar moeder passen?

Maak snel een afspraak!

Benieuwd naar de jurken van vorig seizoen? Bekijk ze hier!

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak