VALERIE EN ROLF

"OP DE GROTE DAG HEB IK ALLEEN MAAR GESTRAALD, DE JURK ZAT ALS GEGOTEN EN WAS WERKELIJK WAAR PRACHTIG."

Getrouwd op 10-05-2019

Als ik ooit zou gaan trouwen, zou ik mijn trouwjurk bij Koonings uitzoeken. Dat was dan ook een van de eerste dingen die ik deed na mijn verloving. Ik kon niet wachten om YES tegen mijn droomjurk te zeggen! Wat een mooie beleving. Al bij de tweede jurk was het raak. Extra speciaal was het omdat ik de jurk van mijn oma cadeau kreeg. Op de grote dag heb ik alleen maar gestraald, de jurk zat als gegoten en was werkelijk waar prachtig. Alles wat ik ooit maar had durven dromen. Ontzettend bedankt aan alle meiden bij Koonings die mij zo goed geholpen hebben!

Liefs, Valerie

Fotografie door Joke Troost van Precious People Fotografie. 

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak