TOMMI en LAURA

"CLICHÉ MAAR WAAR, IK HEB MEZELF ECHT NOG NOOIT ZO PRACHTIG GEVOELD!"

Getrouwd op 22-09-2018 

Op 22 september zijn wij Tommi en Laura dolgelukkig op het strand van Zahora in zuid-Spanje getrouwd! Een dag om nooit te vergeten! En wat was ik ontzettend blij dat ik bij Koonings mijn droomjurk mocht scoren! Cliché maar waar, ik heb mezelf echt nog nooit zo prachtig gevoeld! Het is zo'n bijzonder moment om die ene jurk te vinden. Een trouwjurk die je wilt dragen op de belangrijkste dag van je leven. Want zeg nou zelf voor veel vrouwen is de trouwjurk toch stiekem een beetje de kers op de taart tijdens zo'n bijzondere dag. Zoals beloofd zouden we wat plaatjes delen! Bij deze! Onwijs bedankt voor alle goede zorgen!

 

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak