Shoe Stories by Elsa

Weet jij waar de meeste bruiden tegenop kijken als ze aan hun naderende bruiloft denken? Het de hele dag lopen op onwijs hoge hakken! Natuurlijk zijn die high heels super mooi, maar je wilt ook niet met pijnlijke voeten het avondfeest vanaf de zijlijn moeten beleven. Mijn tip is dan ook om twee paar schoenen te kiezen voor je trouwdag: Een elegante hak voor overdag en een sleehak of zelfs sneaker voor de late uurtjes.

Hoeveel meter je op de dag van je bruiloft loopt, is natuurlijk voor iedereen anders. En ook de ondergrond waar je jouw mooiste dag beleeft, draagt bij aan de keuze van je schoen. Sta je grotendeels binnen om een tegelvloer, dan kies je sneller voor een naaldhak dan wanneer je op het strand trouwt natuurlijk. En ben je gewend aan het lopen op hoge hakken? Dan zou het zonde zijn om ze weg te laten op de mooiste dag van je leven. 

Op de eerste verdieping van ons trouwpaleis in Deurne hebben we een prachtige shop van Elsa ingericht. En je vindt er echt álles, van glitters en satijn tot pailletten en leer. Mijn favoriet van de huidige collectie is de Cate Silver, een prachtig zilverkleurig muiltje met naaldhak en een modern design. Deze schoen staat geweldig bij een jurk met een split in de rok. Wil je schoenen met een iets lagere hak maar wel een echt wow-effect, dan is Brooke off-white metallic iets voor je. Ontelbare mini glitters maken deze schoen tot één van de toppers van Elsa. Kom langs en kijk je ogen uit, want er is zoveel keuze! 

Van veel schoenen hebben we tussenmaten. Is maat 38 net wat te klein om je voeten de hele dag in op te sluiten, maar kun je in 39 weer niet volop uitbundig feesten omdat je bang bent dat je schoenen uit glippen, dan is tussenmaat 38.5 dé oplossing. En heel handig, je kunt ze direct passen bij je jurk, zodat we de lengte van je jurk kunnen afstemmen op de hoogte van je schoenhak.

Dat wij zo graag met Shoe Stories by Elsa samenwerken, heeft nog een andere belangrijke reden. Elsa kan de meeste satijnen schoenen namelijk kleuren in welke kleur je maar wilt! En dan bedoel ik niet zomaar lichtblauw of bordeauxrood, maar écht precies de kleur die je wilt. Met behulp van een kleurenwaaier kies je samen met de styliste de perfecte kleur bij je jurk. Dat is ook handig bij galajurken of voor bruidsmeisjes die hun schoenen passend willen maken bij een jurk.

Waar laat jij je keuze voor (trouw)schoenen van af hangen? Is alleen comfort belangrijk of wil je ook een statement maken met je poezelige voetjes? Laat het me weten!

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak