Shelly Sterk trouwt in Koonings(01 juni 2018)

"Ja, ik wil de rest van m'n leven bij jou blijven. Wat een weekend. Huilen, lachen en heel veel zoenen. Ik ben alle lieve mensen die ons hierbij geholpen hebben zo dankbaar."

Afgelopen zaterdag gaf de presentatrice eeuwige trouw aan haar droomman Mark in Italië. De door FHM uitgeroepen mooiste vrouw van Nederland reisde naar het romantische Italië om daar het ja-woord te geven. Omringd door haar lieve vrienden trouwde ze afgelopen vrijdag voor de wet en vierde ze zaterdag het huwelijk met een ceremonie. En wat was dié mooi om bij te wonen! Als professional maar ook als lieve vriendin was Ramona Koonings namelijk aanwezig bij dit onvergetelijke moment. De trouwjurk die Shelly draagt is een unieke jurk die helemaal ontworpen is door Ramona Koonings. Toen Shelly aan kwam lopen had haar man tranen in zijn ogen en vanaf dat moment wist Shelly dat haar jurk perfect was.

Eerder verklapte de Expeditie Robinson deelneemster al dat het een witte jurk was geworden en dat ze bij de eerste jurk die ze gepast heeft is blijven hangen. En wij zien helemaal in waarom ze op slag verliefd was want wát staat deze unieke jurk haar prachtig!

Wij willen Shelly en haar man Mark al het geluk en liefde van de wereld wensen! Jullie zagen er prachtig uit. Alleen maar liefde voor jullie!

Heel veel liefs vanuit Italië,

Ramona Koonings

Suggesties
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak