Pink Gellac bij Koonings Beauty & Hair

Nieuw merk voor mooie, glanzende en stevige nagels

Wisten jullie dat…

Wij sinds kort met het merk Pink Gellac werken en het super goed bevalt!

Wat is gellak nu eigenlijk?

Gel is een supersterke lak die uithard onder een speciale lamp en je nagels een stevige glanzende look geven. Gellak kan zowel op de nagels van de handen als de nagels op de tenen gedragen worden.

Stappen van Pink Gellac

Prep booster
Voor de base coat brengen we eerst een prep booster aan. We brengen hier een dun laagje van aan waardoor overtollig vet en vocht uit je nagel wordt verwijderd, hierdoor blijft de Gellac langer mooi.

Vita primer
Door deze primer hecht de gellac goed aan je natuurlijke nagel. Wij gebruiken de primer in combinatie met de vita base voor het beste resulaat, voor broze nagels die wat extra aandacht kunnen gebruiken

Rubber base
Deze basecoat is waterbestendig. Wanneer je last hebt slappe nagels is deze base coat echt iets voor jou! Het zorgt er namelijk voor dat de nagels mooi egaal worden zonder oneffenheden door de dikkere substantie. Het geeft extra versteviging waardoor je nagels niet zo snel afbreken.

Vita base
Deze base coat is een nieuw product bij pink gellac. Dit is een formule waar vitamine B5 en E inzit, daarmee stimuleer je de groei van de natuurlijke nagel.

Ultra shine top coat
Deze topcoat zorgt voor een extra diepe en langdurige gloss. Ook zijn je nagels nog beter beschermd. Omdat deze nieuwe formule non-sticky is hoeft het plakkerige laagje niet meer van je nagels verwijderd te worden.

Ben jij benieuwd geworden naar de Gellak nagels van Pink Gellac?

Maak dan snel een afspraak in onze Beauty & Hairsalon!

Meer info Beautysalon
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak