Overnachten tussen 5.000 bruidsjurken

Where dreams come true – Slapen in een paleis tussen duizenden trouwjurken.

Welk meisje droomt hier nu niet stiekem van! Op maandag 2 december nodigde eigenaresse en bruidsmode queen Ramona Koonings, bekend van Say yes to the Dress Benelux, een grote groep meiden uit om bij haar te komen overnachten in de grootste bruidsmodezaak ter wereld: Koonings.

Het is een echte girly sleep-over geworden. De 40 genodigden blijven slapen tussen de ruim 5.000 trouwjurken die er in de bruidsmodezaak hangen. Chantal Janzen, eat your heart out!

Het voelde als een heel groot vrijgezellenfeest. Allemaal meiden in pyjama, er werden spelletjes gespeeld, karaoke gezongen, gedanst en tot slot viel de groep in slaap met een cheesy, romantische film. De volgende ochtend stond er een heerlijk ontbijt voor ze klaar in restaurant Ineke’s – het restaurant van Koonings. All pink style!

Hiermee weet Ramona Koonings wederom een van haar dromen te realiseren.

In de toekomst hoopt Ramona Koonings ook brides-to-be met haar vriendinnen of vrouwen die affiniteit hebben met trouwen ook de kans te bieden om bij haar te komen logeren en te overnachten tussen de bruidsjurken. Uiteraard mag je dan ook zelf een trouwjurk aan.
Je kunt de sleep-over dan combineren met een avond fun passen, een activiteit die Koonings nu al aanbiedt!

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak