Afbeelding bij artikel
Kasteel Oost
Datum
13 juni 2024

Open dag in Kasteel Oost:
Maak kennis met The Wedding Castle

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in een betoverend kasteel vol magie en romantiek? Dan is dit je kans! Wij nodigen je van harte uit om als eerste Kasteel Oost te ontdekken, het nieuwste en meest sprookjesachtige concept van Koonings: The Wedding Castle. Tijdens onze exclusieve open dag krijg je de gelegenheid om op eigen houtje rond te dwalen en te genieten van alles wat dit prachtige kasteel nu al te bieden heeft en hoe het er in de toekomst uit zal gaan zien.

Data & tijden 

  • Zondag 7 juli 12:00 uur tot 16:00 uur. 
  • Maandag 8 juli 16:00 uur tot 20:00 uur. 


Gratis toegang

Toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.


Locatie 

Kasteel Oost

Oosterweg 30, 6301 PX Valkenburg

Ramona bij kasteel oost

Dit kun je verwachten

Tijdens deze open dag geven we je een exclusieve sneak peek in het leven op Kasteel Oost. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

Het Kasteel

Tijdens de open dag kun jij een kijkje nemen in het kasteel, ontdek je de nieuwe plannen en kom je erachter hoe het er in de toekomst uit komt te zien. Loop door de majestueuze zalen van Kasteel Oost en laat je betoveren door de unieke locatie. Ontdek de verschillende ruimtes die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Van de romantische bruidszaak tot het sfeervolle restaurant. Overal vind jij sfeerbeelden die een indruk geven hoe het er ongeveer uit komt te zien. 

trunkshows

Show en live muziek

Laat je verrassen door een indrukwekkende show en geniet van live muziek die de perfecte achtergrond vormt voor je verkenningstocht door het kasteel. 

Drankjes en vermaak

Geniet van heerlijke drankjes en hapjes terwijl je ronddwaalt door het kasteel. Laat je inspireren door de prachtige inrichting en stel je voor hoe jouw evenement hier zou kunnen zijn.

Voor de kleinsten

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Er is een vrolijk springkussen en een fun pas moment, zodat de kinderen zich ook uitstekend vermaken terwijl jij het kasteel verkent.

Ontmoet Ramona

Maak kennis met de iconische Ramona in ons mini-museum. Hier worden videobeelden afgespeeld die een kijkje geven in haar wereld. En je kunt haar adembenemende jurken van dichtbij bewonderen.

Speciale gasten

Laat je inspireren door onze speciale gasten! Want ook verschillende leveranciers en partners zijn aanwezig om jou helemaal mee te nemen in de bruidswereld. 

Werken bij Kasteel Oost?

Droom jij van een carrière op een betoverende locatie? Deze open dag is ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Koonings en het kasteel. We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Kom langs, stel je vragen en ontdek de mogelijkheden.

 

BEKIJK HIER DE OPENSTAANDE VACATURES