Ramona

Ramona

Eigenaresse en designer

Ramona is al ruim 20 jaar eigenaresse van het grootste bruidsmodeimperium ter wereld; Koonings The Wedding Palace. Op haar 17e kreeg zij de kans bruidsmode Koonings over te nemen en heeft het weten uit te bouwen naar hoe we Koonings deze dagen kennen. Een bruidsmodepaleis van 11.000m2 en ruim 4500 trouwjurken op voorraad. 

Ramona werkt vanuit denken, durven doen en heeft op deze manier al geweldige resultaten bereikt. Kansen zien is kansen grijpen. Stilstaan komt niet in het woordenboek van Ramona - wat haar tot een energieke en vernieuwende ondernemer maakt. 

Naast dat Ramona aan het roer staat van deze grote bruidsmodezaak is zij ook designer en heeft al meerdere bruidscollecties op haar naam gestaan. Zo is Ramona Koonings Couture ontstaan. Een originele, exclusieve collectie voor de fashionable bruid die een statement wil maken. Liever je eigen trouwjurk zelf ontwerpen? Ramona kijkt er graag samen met jou naar. 

De drive van Ramona om ervoor te zorgen dat de bruid straalt op haar trouwdag, maar vooral ook om de weg naar haar bruiloft al een feestje te maken is wat ervoor gezorgd heeft dat ze nu op dit punt terecht is gekomen. En nog steeds liggen er kansen genoeg voor het oprapen. 

 

 

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak