Outfits bruidsgezelschap - Part 1

Lieve bruid,

Je hebt je bruiloft tot in de details perfect geregeld. Het thema waarvoor je gekozen hebt is tot in de kleinste puntjes doorgevoerd, wat gaat het er prachtig uitzien.

Heb je ook al eens nagedacht over de bruidskleding van je gasten? Je wilt natuurlijk niet dat tante Nel in haar fuchia roze mantelpakje komt, terwijl het thema van jouw bruiloft aardetinten is. Begrijp ons niet verkeerd, iedereen mag natuurlijk dragen wat hij of zij wil tijdens jouw bruiloft, maar stiekem vind jij het ook belangrijk dat alles perfect matcht op jouw trouwfoto’s, dus ook de kleding van tante Nel.

Gelukkig heeft Koonings een breed assortiment aan kleding voor het trouwgezelschap en kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat iedereen mooi op elkaar is afgestemd.

 

De bruidegom

Laten we bij de belangrijkste match beginnen.  Jouw aanstaande. Natuurlijk wil je dat zijn pak perfect past bij jouw trouwjurk. Als jij jouw jurk  bij Koonings hebt gekocht, kunnen onze stylistes een mooi pak uitzoeken op basis van jouw bruidsjurk. Heb jij bijvoorbeeld een zwierige bohemian jurk uitgezocht, dan kan onze styliste daar bijvoorbeeld een mooi linnen pak bij uitzoeken. Of misschien wil je wel een specifieke kleur laten terugkomen. Wij kunnen alles voor je regelen.

Misschien heb jij ook wel een jurk uitgezocht op basis van onze trends voor 2021? Wij laten je hieronder zien welke bruidskleding voor de bruidegom mooi aansluit op deze trends? Zie je iets dat je mooi vindt? Geef het een hartje en sla het op in jouw persoonlijke account, zo kunnen we bij jullie bezoek aan Koonings alvast het een en ander voorbereiden.

Bohemian, vintage en split

De eerste selectie die we je willen laten zien zijn trouwpakken die mooi aansluiten van de trends bohemian, vintage en een split. De pakken die hierbij passen zijn gemaakt van prettige, soepele stoffen, zoals bijvoorbeeld linnen en hebben vaak een aardetint of zijn lichter van kleur. Denk daarbij aan roze, beige en lichtblauw, maar ook groen of bordeaux. Toch hebben de pakken een hele mooie pasvorm en kan de bruidegom zich prettig bewegen.

Prinses en glittertule

De onderstaande selectie past perfect bij de trends prinsessenjurken en glittertule. Pakken die binnen deze trends vallen zijn vaak iets klassieker. Denk daarij aan de kleuren zwart, grijs of donkerblauw. Een pak met een plastron sluit helemaal mooi aan bij jouw prinsessenjurk met glittertule. Het pak dat bij een jurk uit deze trends past, mag iets meer opvallen en uitgesprokener zijn. Hoewel de aandacht voornamelijk naar de bruid gaat, wil je zeker niet dat de bruidegom wegvalt in een pak dat niet mooi matcht met jouw droomjurk.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak