Outfits bruidsgezelschap - Part 2

Lieve bruid,

Je hebt je bruiloft tot in de details perfect geregeld. Het thema waarvoor je gekozen hebt is tot in de kleinste puntjes doorgevoerd, wat gaat het er prachtig uitzien.

Heb je ook al eens nagedacht over de bruidskleding van je gasten? Je wilt natuurlijk niet dat tante Nel in haar fuchsia roze mantelpakje komt, terwijl het thema van jouw bruiloft aardetinten is. Begrijp ons niet verkeerd, iedereen mag natuurlijk dragen wat hij of zij wil tijdens jouw bruiloft, maar stiekem vind jij het ook belangrijk dat alles perfect matcht op jouw trouwfoto’s, dus ook de kleding van tante Nel.

Gelukkig heeft Koonings een breed assortiment aan kleding voor het trouwgezelschap en kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat iedereen mooi op elkaar is afgestemd.

Bruidsmeisjes

Het fenomeen “bruidsmeisjes” is een trend dat is over komen waaien vanuit Amerika. Natuurlijk kennen we de bruidsmeisjes in Nederland al iets langer, maar dan is het vaak je schattige kleine neefje of nichtje, of misschien zelfs wel je zoon of dochtertje. Heel cute!

Maar nu hebben we het over volwassen bruidsmeisjes, je vriendinnen, je Bridesmaids. Iets dat we nog niet echt kennen in Nederland, maar wel steeds vaker zien. Het laatste dat je wil is je zorgen maken over de outfits van je bridesmaids en dus neem jij ze mee naar Koonings.

We hebben een volledige collectie “flowergirl dresses” die geïnspireerd is op de Amerikaanse bridesmaides. De collectie bestaat uit een range aan verschillende soorten jurkjes in verschillende kleuren, die uiteindelijk allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. Zo kun jij bijvoorbeeld aangeven dat je al je bruidsmeisjes in dezelfde kleur zou willen zien, en kunnen jouw bruidsmeisjes kiezen of ze een korte of lange jurk willen dragen. Zo  heb je de mogelijkheid je bruidsmeisjes te laten kiezen voor een jurk waarin zij zich prettig voelen, maar heb jij ook de stijl die je graag terug wilt zien op jouw grote dag.
 

Bohemian, vintage en split

Bij deze trends passen zowel de lange als korte jurkjes uit de collectie. We hebben er een aantal een prachtige aardetinten en zwierige rokken, zoals bijvoorbeeld de oneshoulder jurk met ruches, of een jurk met opengewerkt kant. Mix and match er op los en creëer zo jouw eigen perfecte bridal squad.

Prinsessenjurk en glittertule

Bij deze trend passen onze iets chiquere flowergirldresses in bijvoorbeeld donkerblauw en roze. Je kunt mooi afwisselen met lange en korte jurkjes, alsook in kleur en stijl. Kies bijvoorbeeld voor een mooie lange donkerblauwe jurk met kapmouwtje of ga voor een strapless roze jurkje.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak