Outfits bruidsgezelschap - Part 4

Lieve bruid,

Je hebt je bruiloft tot in de details perfect geregeld. Het thema waarvoor je gekozen hebt is tot in de kleinste puntjes doorgevoerd, wat gaat het er prachtig uitzien.

Heb je ook al eens nagedacht over de bruidskleding van je gasten? Je wilt natuurlijk niet dat tante Nel in haar fuchsia roze mantelpakje komt, terwijl het thema van jouw bruiloft aardetinten is. Begrijp ons niet verkeerd, iedereen mag natuurlijk dragen wat hij of zij wil tijdens jouw bruiloft, maar stiekem vind jij het ook belangrijk dat alles perfect matcht op jouw trouwfoto’s, dus ook de kleding van tante Nel.

Gelukkig heeft Koonings een breed assortiment aan kleding voor het trouwgezelschap en kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat iedereen mooi op elkaar is afgestemd.

Best Man

Jij hebt natuurlijk je bruidsmeisjes, maar ook jouw aanstaande wil misschien zijn beste vrienden wel aan het altaar hebben staan, of op zijn minst dicht bij zich. Ook van de “best man” wil je dat hij misschien wel perfect is afgestemd op het pak van jouw toekomstige man, maar ook dat het niet vloekt met jou en je bruidsmeisjes. Bij onze Koonings Herenmode vindt je naast trouwpakken ook de mooiste outfits voor je best man.

Bohemian, vintage en split

Voor de outfits van de best man gaan we ook uit van deze bovenstaande trends, want deze outfit moet op jullie beide trouwkleding aansluiten. Voor de best man, zie je gelijke pakken als voor de bruidegom, alleen iets minder opgedirkt, denk aan bijvoorbeeld sneakers in plaats van trouwschoenen. Ook kan je best man kiezen voor bijvoorbeeld een mooie jeans met een nette blazer in de stijl van jouw bruiloft.

Prinsessen en glittertule

Klassiek is het uitgangspunt van deze trends, dus ook het uitgangspunt voor de outfit van de best man. Denk aan een mooie zwart of donkerblauw pak met een wit overhemd en strik.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak