Bruiloft styling

Laten we in die vibe blijven. Samen met wat leveranciers heb je de afgelopen tijd gekeken naar aankleding voor je bruiloft. Daar horen ook tafels, stoelen, een bar of een tent bij. Mocht jouw locatie deze leveren is het ook altijd verstandig om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen. Zo niet, dan ga je op zoek naar leveranciers die aanbieden wat jij zoekt. Houd rekening met je stijl, budget en wensen. Er zijn zoveel verschillende leveranciers dat er altijd iemand is die aan jouw wensen kan voldoen.

Mailreis 7 maanden

Happy Vintage heeft een prachtige collectie voor de aankleding van je bruiloft. Neem hier vooral een kijkje want je zult er vast iets leuks tegenkomen ;-)

Je hebt al nagedacht over welke decoratie je graag wilt, maar ook 'the big stuff' kan gehuurd worden. Ideaal, want zo hoef je niets in te kopen, zonder consessies te doen, 

Denk hier ook eens over na:

 • Mooie stoeltjes voor de ceremonie
 • Een prieeltje voor de ceremonie
 • Tafels voor het diner
 • Grote mooie lichtletters
 • Tapijten en vloerkleden voor wanneer je een vintage festival thema hebt
 • Tafels voor zoete en hartige hapjes en cocktails
 • Wegwijzers 
 • Een mooie bar
 • Een complete zithoek

Er is eindeloos veel te huren in elke stijl. je kunt het zo gek niet bedenken of het is te krijgen. Je kunt je volledige bruiloft laten aankleden, maar natuurlijk kun je ook voor slechts een aantal items kiezen. It is all up to you. Uiteraard denkt de leverancier heel graag met je mee en geeft je tips over hoe je nog meer sfeer creeert tijdens jouw grote dag. Dë perfecte manier om jouw bruiloft naar jouw dromen in te richten. 

Mailreis 7 maanden

Zo plan je de perfecte huwelijksnacht

 

Terwijl je volop bezig bent met het plannen van de huwelijksdag en -avond, moet je de huwelijksnacht zeker ook niet vergeten. Hoe je die gaat invullen, laten we lekker aan jullie over. Wel willen we je graag wat tips geven over waar je aan moet denken tijdens het boeken van jouw huwelijksnacht. Misschien heeft de trouwlocatie wel een mooie bruidssuite of hebben jullie een andere romantische plek waar jullie graag de nacht door willen brengen. Of wat dacht je van het thuis romantisch maken?

Bekijk ook eens de luxe suites op de locaties van de Entertainment Management Group. Want na het feest je honeymoonsuit in rollen om de laatste fles champagne te poppen klinkt als een feestje toch ;-)

Je hebt waarschijnlijk al eens vaker een nachtje weg geboekt en vast ook wel al eens een romantisch nachtje weg. Maar nu ga je plannen maken voor misschien wel de meest romantische nacht - ever. Oké, we willen je wel meteen even waarschuwen. Het beeld van de huwelijksnacht is misschien een beetje overgeromantiseerd. Want let’s face it: je hebt een mega lange dag achter de rug, met heel veel indrukken, heel veel mensen en heel veel emoties. Daarnaast ben je de hele dag in beweging en de kans is aanwezig dat je ook wel een aantal drankjes drinkt. Het liefst val je dus waarschijnlijk met je jurk nog aan op bed in slaap. Maar voor nu houden we het graag toch nog even bij dat hele romantische beeld en geven we je wat tips voor het boeken van de huwelijksnacht.

 1. Check of je kunt overnachten op je trouwlocatie. Vaak heeft een trouwlocatie een aantal bijzondere suites waar je kunt overnachten. 
 2. Liever thuis overnachten? Zorg er dan voor de je van te voren de slaapkamer mooi aankleed. Fris beddengoed, kaarsjes, lampjes en misschien zelfs rozenblaadjes. Leg een fles bubbels in de koelkast en zorg voor een verwenontbijt de volgende ochtend! 
 3. Denk na of je op dezelfde locatie wilt overnachten als je gasten. Misschien blijven er wel meer gasten overnachten op de trouwlocatie. 
 4. Kies een locatie of suite uit die jullie allebei mooi en fijn vinden. Overleg dus met elkaar. 
 5. Boek een leuke upgrade, zoals een 'late checkout' een fles bubbels of ontbijt op bed. Extra leuk! 

Bridal beauty

Waarschijnlijk weet je al precies hoe jouw haar en make-up er tijdens je bruiloft uit zou moeten zien, of je hebt op zijn minst inspiratie opgedaan. Daar mag je nu mee verder gaan. Ga op zoek naar looks die bij jou passen en bij de stijl van je bruiloft. Ga daarnaast ook eens kijken wie jouw haar en make-up zou kunnen verzorgen tijdens de grote dag. Koonings Beauty & Hair is gespecialiseerd in bruidsmake-up en -haar en kan voor jou de perfecte look creëren. 

Hier lees je meer over Koongs Beauty & Hair. (Tip; open de link in een nieuw venster, zo kom je eenvoudig terug op deze pagina)

Mailreis 7 maanden
Mailreis 7 maanden
Mailreis 7 maanden