Rolls Royce Ghost

Dé ultieme trouwauto

Wil jij tijdens je trouwdag naar je locatie worden gebracht in deze prachtige Rolls Royce? Deze klassieker met een 6,6liter V12 wordt gezien als dé ultieme trouwauto, mede door het chique uitstraling. Uiteraard is deze auto the huur met chauffeur, zodat jullie overal naartoe gebracht kunnen worden. 

Deze unieke auto heeft automatisch sluitende deuren en in deze deuren zijn paraplu's verwerkt, zodat je overal in stijl en droog kunt arriveren. In de auto kunnen jullie genieten van een glas bubbels dat voor jullie klaar zal staan op gelakte eikenhouten tafeltjes. Er zijn glazenhouders aanwezig, zodat er weinig kans is op morsen. 

Met dit trouwvervoer vallen jullie zeker op en daarnaast staat deze trouwauto ook zeer fotogeniek op jullie trouwfoto's. Luxe alom!

De ultieme picknickdate

Ga er samen op uit voor een heerlijk picknick, verzorgd door Ineke's restaurant. Laat jullie door de chauffeur in stijl meenemen naar jullie favoriete plekjes en geniet tijdens de rit bijvoorbeeld van een heerlijk glas bubbels. 

Wil jij opvallen als jij over de wegen rijdt? Dat kan met de Rolls Royce Ghost. Een echte klassieker! Deze auto met maar liefst 563 pk tik je in minder dan 5 seconden de 100 aan.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak