Leukste films over trouwen

Ben jij gek op alles wat te maken heeft met trouwen of ben je ten huwelijk gevraagd? Dan is het met deze gekke dagen DE tijd om de leukste films over trouwen te kijken. Speciaal voor jou hebben wij alvast 5 super leuke films op een rij gezet.

27 Dresses
Ben jij de laatste van je vriendengroep die nog niet is getrouwd? Dan ben je waarschijnlijk al enkele keren een bruidsmeisje geweest. Wees gerust want je bent zeker niet de enige! In de film 27 dresses zie je het verhaal van Jane die al 27 keer bruidsmeisje is geweest, maar uiteindelijk toch zelf gaat trouwen!

Mamma Mia!
Here we go again! Wie kent deze film niet? Deze film is pefect voor lovers en brides-to-be! Oh en vergeet niet alle meezingers van Abba die in deze film zitten. Dit wordt zeker een avondje genieten op de bank, hard meezingen en vooral lachen.

Father of the Bride
Je ouders zijn natuurlijk niet weg te denken op je belangrijke dag. Nodig daarom je ouders een avondje uit om samen naar Father of the Bride te kijken. Deze film gaat over een extreem beschermende vader die zielsveel van zijn dochter houdt. Perfect voor een avondje met de ouders!

Runaway Bride
Het romantische koppel Richard Gere en Julia Robert kan natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. In deze film is Richard een columnist die Julia volgt omdat ze al meerdere keren haar verloofde voor het altaar heeft verlaten. Zal Julia op het einde toch 'I Do' durven te zeggen?

Bridesmaids
Je vriendinnen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een filmavond, geniet daarom samen van de hilarische film Bridesmaids. In deze film wordt Annie die niet meer in de liefde gelooft, gevraagd om getuige te zijn voor haar beste vriendin. Samen met de hele groep bruidsmeiden besluiten ze een wilde trip te nemen met als eindstation: het huwelijk.

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak