Last, but not least - Bruid Suzan van Married at First Sight

Het begin van de week staat voor Koonings nog steeds in het teken van Married at First Sight. Helaas is het nu alweer tijd voor de laatste bruid. Last, but not least is het de beurt aan Suzan! 

Bruid Suzan

Wij mochten Suzan als eerste Married at First Sight bruid ontvangen in ons paleis. Voor ons dus extra bijzonder. Suzan heeft een zoon, die haar overigens over de streep heeft getrokken om mee te doen, en daarom vinden wij het des te dapper dat zij deze spannende stap zet. Het uitzoeken van de trouwjurk van deze bride-to-be was een feestje. 

Suzan kiest voor deze flowy Ladybird trouwjurk met een bohemian look. De mooie opengewerkte rug  geeft deze trouwjurk een extra opvallend detail. Het kanten lijfje matcht prachtig met de tule. ziwerige. luchtige rok. Overigens ook ideaal voor een strandbruiloft. 

See something you like? 

Vind jij deze jurk ook zo mooi en ben jij op zoek naar een soortgelijke trouwjurk? Wij hebben een aantal soortgelijke jurken uit onze collectie voor je op een rijtje gezet. 

Recap Married at First Sight

Suzan was zoals we al eerder benoemden helaas alweer de laatste bruid. Wat hebben we genoten van deze dames. Het was een groot feest hen te mogen ontvangen en hen te helpen met de zoektocht naar hun droomjurk voor een van de spannendste dagen uit hun leven. We zijn ontzettend trots op deze dappere dames die dit avontuur zijn aangegaan. W

Lieve Lizzy, Silvia, Monique, Daisy en Suzan, jullie zagen er prachtig uit en we hopen dat jullie de liefde hebben gevonden die jullie verdienen!

Liefs,

Ramona & Team Koonings

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak