LA TOYA EN SWEN

"ZODRA JE HIER NAAR BINNEN LOOPT HEB JE HET GEVOEL DAT JE IN JE ‘KLEINE-MEISJESDROOM’ ZIT."

Getrouwd op 28-05-2018

Na 10 jaar samenzijn was het eindelijk zover: TROUWEN!! Aangezien ik , zoals altijd, een moeilijke smaak heb, kon ik blijkbaar niet overal terecht voor mijn trouwjurk. Dus hop, naar Koonings! Voor mij een uurtje rijden, maar dan heb je wel wat! Wat een fantastisch mooie zaak met ontzettend vriendelijk en ervaren personeel! Zodra je hier naar binnen loopt heb je het gevoel dat je in je ‘kleine-meisjesdroom’ zit. Dit komt niet alleen door de winkel zelf, maar voornamelijk door alle dames die er werken. Bij mijn eerste bezoek heb ik 101 jurken gepast en een trouwjurk gevonden. Maar, zoals altijd, zou ik La Toya niet zijn als ik niet twijfel en 2 dagen later bel dat de jurk niet ‘mij’ is. Direct terug naar Koonings, weer jurken passen, en ja hoor: daar was mijn jurk! Wat een prachtexemplaar! Op de grote dag voelde ik mij fantastisch. Alles was precies zoals ik had gehoopt. Je ziet het totaalplaatje immers pas op de dag zelf, dus het blijft spannend ;) Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds verliefd op mijn pareltje en geniet ik nog steeds na. Koonings luistert naar je wensen, hoe groot, klein of raar ze ook zijn. Ik ben hier met plezier geweest en denk vooral met een lach op mijn gezicht terug aan deze tijd. Dank jullie wel team Koonings! Jullie zijn goud waard! Liefs, La Toya

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak