Koonings limousine

IN ALLE RUST NAAR DE LOCATIE

Geniet onderweg naar jullie trouwlocatie van een fijn rustmoment in alle privacy & luxe, om vervolgens een ultiem aankomstmoment te midden van jullie gasten te beleven. Uitstappen uit onze limo is een feestje met zijn tweeën of met het hele gezin.  .

Koonings limousine

Koonings limousine

Trouwvervoer

Laat je in de watten leggen door je eigen privé chauffeur, die jullie verwelkomt met een glaasje bubbels. Onderweg geniet je met maximaal acht personen van alle comfort in onze witte limousine. Ruimte genoeg dus voor jou, je aanstaande en jullie getuigen of familie. Een spectaculaire aankomst verzekerd! Geheel naar je eigen wensen boek je de limousine voor al je ritten tijdens de dag of een deel daarvan. En hij staat natuurlijk geweldig op jullie trouwfoto's!

 

Gala vervoer

Geen bruiloft maar wel op zoek naar uniek vervoer? Onze limousine is ook te huur voor andere events, zoals een gala. Stap samen met je vrienden of vriendinnen in dit fabulous staaltje vervoer: met de ramen open ben je het absolute middelpunt van jouw eindexamenfeestje.

Prijzen

Eerste uur €150,-
Ieder vervolg uur €99,-

De afstand telt vanaf Deurne naar de boeking en terug naar Deurne. De kilometervergoeding wordt verrekend met de borg.

Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Jackie
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine
Koonings Autoverhuur Limousine

Boek jouw droomauto

Neem contact op door middel van onderstaand formulier. Geef hierbij jouw gegevens, voorkeursdatum en auto naar keuze door.

Contact formulier