Koonings is de ideale plek om zelfs nu luxueus én verantwoord te shoppen voor je bruidskleding(14 mei 2020)

Koonings is weer open voor het uitzoeken van jouw droomoutfit.

Koonings is vanaf vandaag weer open voor het uitzoeken van jouw droomoutfit.

Lieve toekomstige bruidsparen,

Het is een bijzondere tijd. De wereld is ‘op slot’, maar tegelijkertijd tikt de tijd gewoon door.
Vrije tijd heb je nu wellicht in overvloed, maar mogelijkheden om verder te gaan met de zoektocht naar jullie droomkleding zijn er nauwelijks.

Koonings biedt de oplossing om ook deze stap in de voorbereiding mogelijk te maken: luxueus shoppen in één van onze luxe showrooms kan daardoor op verantwoorde wijze. De beleving van onze gasten blijft ook in deze tijd voor ons voorop staan!

Koonings is de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Met onze 11.000 m2 winkeloppervlakte kunnen wij op veilige afstand toekomstige bruiden en bruidegoms helpen met de zoektocht naar hun droomkleding. We hebben speciale privéruimtes ingericht van minimaal 150 m2, zodat jij, jouw entourage en je styliste op gepaste afstand van elkaar kunnen blijven, maar jou wel optimaal kunnen helpen en adviseren.
Verder hebben we een enorme grote collectie op voorraad, dus geen lange levertijden of onzekerheid of jouw jurk of pak wel op tijd binnen is.
Natuurlijk hanteren wij ook de strikte maatregelen vanuit het RIVM en vragen onze klanten dit ook te doen.

Om de gezondheid van onze gasten, maar ook van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen adviseren we je één tot drie personen entourage mee te nemen. Wil je meer entourage meenemen? Geef dit dan aan ons door. Wil je met meer dan 6 personen komen? Dan vragen we een vergoeding van €150. Hierbij ontvang je dan één fles prosecco. Kom je voor je pas of haalafspraak, dan vragen we je maximaal twee personen entourage mee te nemen. Uiteraard dienen jij en je entourage (en de mensen uit jullie gezinnen) helemaal klachtenvrij te zijn.

Wil je meer mensen mee laten genieten van dit moment? Neem een tablet of telefoon mee waarmee je kunt videobellen. Zo kan iedereen er bij zijn en toch op veilige afstand blijven. (We hebben ook de mogelijkheid om het beeld te vergroten naar een van onze beeldschermen.)

Aangepaste openingstijden en exclusiviteit
Onze winkel is iedere dag, alleen op afspraak, geopend voor het uitzoeken van jouw trouwkleding. De afspraken worden ruim ingepland en ook is er een maximum aan het aantal gasten wat we helpen zodat we een verantwoorde ‘shop experience’ kunnen garanderen.

Benieuwd hoe een afspraak nu in zijn werk gaat?
- Je wordt op veilige afstand ontvangen door onze gastvrouw. Zij begeleid jullie naar de privé ruimte, waar jullie de zoektocht zullen starten samen met de stylist.
- De stylist inventariseert je wensen en neemt de mogelijkheden met je door.
- Terwijl de stylist op zoek gaat in de winkel naar jouw droomjurk of pak, genieten jullie lekker van een bruisend glaasje cava en heerlijke huisgemaakte petit fours.
- Wil je als bruid liever mee met de stylist om door de collectie te zoeken naar jouw jurk, dan mag dit natuurlijk op gepaste afstand van elkaar.
- Dan is het nú tijd om te gaan passen! Als eerste kan de bruid zelf de schoenen en lingerie van Koonings aantrekken
- Vervolgens legt de stylist alles zo klaar, dat je zelf de jurk of het pak aan kunt trekken. De styliste zal je wel helpen met het dichtmaken van de jurk.
- Wat het moment nóg mooier en verantwoorder zou kunnen maken is wanneer iemand uit de entourage de jurk bij de bruid mee helpt aantrekken. Op deze manier blijven we de gehele afspraak op gepaste afstand van elkaar!

Aanvullende maatregelen:
- Op verschillende plekken is desinfectiegel te vinden. We vragen onze klanten bij binnenkomst altijd hier gebruik van te maken. Dit geldt ook voor onze stylisten. Ook tijdens de afspraak stimuleren we dit regelmatig te doen.
- De pinapparaten worden zowel, voor als na gebruik, grondig gereinigd.
- De afstand die we kunnen creëren tussen jou en je entourage is meer dan de gevraagde 1,5 meter.
- We hanteren een streng ‘deurbeleid’, dus het kan voorkomen dat we vragen om even te wachten met jullie entree tot de andere gast in zijn eigen ruimte is.
- De klinken, deuren en toiletten worden meerdere malen per dag gereinigd.

Afspraak maken?
Maak online een afspraak of bel met 0493-313 220
Wij staan heel graag voor je klaar, ook in deze onzekere tijden!


Liefs Team Koonings

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak