Koonings bride - Nazire

De love story van bruid Nazire

Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet op het verjaardagsfeestje van mijn beste vriendin. Hij is de neef van mijn vriendin. We gingen met z'n allen naar een café. Het was een erg grote en drukke groep. Ik kwam als laatste binnen, waardoor er nog maar één plekje vrij was. Dat was naast hem. Na een paar uur krap naast elkaar te hebben gezeten, kwam de avond tot een einde. We hebben elkaar toegevoegd op social media, om elkaar beter te leren kennen. Uiteindelijk voelden we beide aan dat er meer in zat dan 'gewoon vrienden' en zo begonnen we een relatie.

Het aanzoek

Na een relatie van ups en downs (natuurlijk, dit hoort er ook bij) van vier jaar, besloot hij een huwelijksaanzoek te doen. Voor elk meisje is het een droom om het perfecte aanzoek te krijgen. Maar de mijne was natuurlijk het speciaalste, haha! Het aanzoek was niet per sé romantisch, maar vooral grappig en heel erg onverwacht. We spraken die dag af en hij kwam mij ophalen. In de ochtend vroeg hij of ik al iets had gegeten of dat hij iets voor mij mee moest nemen voor als ik onderweg honger zou krijgen. Ik had al gegeten dus hij gaf aan iets voor hemzelf te kopen. Toen hij mij kwam ophalen, lag er een Bicky Burger doosje in de auto. Deze was voor hem bedoeld. Na een paar minuten vroeg hij 'Nazire, wil je mijn Bicky Burger aangeven, zodat ik tijdens het rijden alvast kan eten?' Dus ik opende het doosje en zag de ring in de Bicky Burger! Natuurlijk zei ik ja!

Koonings aanzoek bride Nazire
Koonings bride Koonings koppel Nazire
Koonings bride Koonings koppel Nazire
Koonings bride Koonings koppel Nazire

Zoektocht naar de perfecte jurk

Door corona leefden we in een moeilijke tijd waardoor veel leuke, geplande momenten helaas werden afgelast. Daarom wilden we iets speciaals doen en maakte ik een afspraak bij Koonings! Ik wist zeker dat als ik mijn droomjurk hier niet zou vinden, ik de jurk nergens zou vinden. Toen ik bij Koonings binnen kwam, had ik een hele andere jurk in gedachten dan het uiteindelijk is geworden. Na 6/7 jurken gepast te hebben, paste ik een ontwerp van Ramona Koonings. Ik wist het meteen: dit is mijn jurk! Ik kon niet geloven dat ik zo snel mijn droomjurk gevonden had. Dus ons ticket kon geboekt worden voor de wedding shoot!

WEDDING SHOOT

Voor onze wedding shoot zijn we naar Cappadocia in Turkije gegaan. Enkel zo'n prachtige plaats was geschikt voor zo'n prachtige jurk. Acht uur en vijf verschillende locaties verder, kwamen we terug met de mooiste foto's.

WEDDING DAY

Toen deze leuke ervaring achter de rug was, was het wachten op onze échte bruiloft. Helaas moesten ook wij onze bruiloft een paar keer verschuiven. Maar toen de grote dag was aangebroken, vergaten we voor even wat er allemaal gaande was in de wereld. De dag was onvergetelijk! We waren alleen met z'n tweeën en onze gezinnen: een hele kleine bijeenkomst dus. Maar meer hoefde ook niet te zijn, het was perfect zo.

ERVARING BIJ KOONINGS

Iedereen die aan mij vraagt hoe mijn afspraak bij Koonings is verlopen, kan ik maar één ding op antwoorden: GEWELDIG! Het personeel is zo aardig en er is zoveel liefde voor het werk wat jullie doen. Ik kan mij geen beter team voorstellen dan het Koonings team.

Wat ik aan toekomstige bruiden wil meegeven: als je je jurk bij Koonings niet vindt, vind je deze nergens! En natuurlijk: LOVE WINS! Laat niks of niemand jouw trouwdag verpesten. In deze moeilijke tijden moet je samen met je geliefde kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor alles en vooral voor mijn prachtige jurk!

Veel liefde,
Nazire Kocak