Communie

Je communie doe je maar één keer en dus zoek je kleding om in te stralen die dag. En laten wij nou nét daar goed in zijn. 

Bij Koonings is het mogelijk om speciaal voor jouw dochter of zoon een unieke outfit te laten maken. Eerst kijken we samen naar jouw wensen en stofvoorkeuren en bepalen we de details. Op basis daarvan maken wij een ontwerp en wanneer je tevreden bent wordt het jurkje of pakje speciaal gemaakt in ons atelier. Zo weet je zeker dat jouw kind een unieke outfit draagt waarin het zich een ware prins of prinses voelt op deze bijzondere dag. Liever een kijkje nemen in onze collectie? Voor zowel jongens als meisjes hebben wij een aanbod prachtige pakjes en jurkjes hangen waar jij je keuze uit kunt maken.

Doe op deze pagina inspiratie op of ga naar onze collectie.

Ga naar de communie collectie

Koonings Communie

 

 

"Het is voor mij echt een droombaan om voor de communicanten de jurk van hun dromen te ontwerpen en te kunnen maken. Niks is te gek. In de 23 jaar dat ik hier werk heb ik al heel wat communiejurken mogen ontwerpen. Het is heel bijzonder om bij zo'n belangrijke dag betrokken te worden."
- Annemarie, ontwerpster & coupeuse 

 

Lees in deze blog alles over custom made communiejurken.

Blog Communie Annemarie
Koonings Communie
Koonings Communie
Koonings Communie