Katja Schuurman Te Zien In Say Yes To The Dress(10 augustus 2018)

In welke prachtige jurk bride-to-be Katja Schuurman met haar liefde Freek van Noortwijk trouwt, is binnenkort al te zien bij TLC. Samen met Fred van Leer en Ramona Koonings, eigenaresse van Koonings The Wedding Palace, ging Katja afgelopen voorjaar op zoek naar de perfecte jurk voor haar huwelijk met Freek. TLC was aanwezig bij dit bijzondere moment en heeft alles vastgelegd. In welke jurk Katja straks in het huwelijksbootje stapt, is op dinsdag 28 augustus 2018 om 20:30 uur te zien in Say Yes To The Dress Benelux bij TLC.

Katja en Freek hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen en het liefdeskoppel besloot twee jaar geleden om in het huwelijksbootje te stappen. De datum van de grote dag is door overvolle agenda’s nog niet bekend, maar over de locatie zijn ze het al eens: het strand! Omdat Katja wel wat advies kon gebruiken bij het zoeken van een jurk voor deze plek, besloot ze de hulp van Fred, Ramona en haar entourage in te schakelen.

“Freek en ik willen op het strand trouwen en mijn jurk moet daar natuurlijk wel geschikt voor zijn. In mijn hoofd zag ik een jurk voor me die zwierig, speels en toch ook sexy is. Ik wil hem dragen met blote voeten. En, heel belangrijk natuurlijk, ik wil erin kunnen dansen! De jurk die ik heb gevonden is prachtig en ik kan niet wachten om de jurk te dragen. Of de jurk ook aansluit bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had, zeg ik nog niet. Daarvoor moet je echt gaan kijken!”, aldus Katja over de zoektocht naar haar jurk.

Fred van Leer over Katja: “Het was fantastisch om samen met Katja een jurk te mogen uitzoeken. Ze is een prachtige vrouw. Haar staat bijna alles, waardoor het extra moeilijk is. Maar het is gelukt. Het enige wat ik erover kan zeggen is; stunning!”

Over Say Yes To The Dress Benelux
Stylist en presentator Fred van Leer presenteert het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Als expert op het gebied van fashion weet hij als geen ander hoe hij een vrouw er op haar mooist uit kan laten zien. Fred wordt bijgestaan door de bruidsstylisten van Koonings. De ervaren stylisten weten precies wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is, waardoor de aanstaande bruiden met de mooiste jurk de zaak uitlopen. Het vertrouwde Say Yes To The Dress gevoel blijft, maar dit seizoen wordt met Fred wel net iéts anders...!

De première van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ met Fred van Leer op 14 augustus is het best bekeken TLC programma in Nederland ooit.

 

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak