Afbeelding bij artikel
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Datum
25 oktober 2022

Say Yes To The Dress

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen!

Al 6 seizoenen is Koonings The Wedding Palace de thuisbasis voor het TLC programma "Say Yes To The Dress".  En ook voor dit 7e seizoen weten Fred van Leer en de brides to be de weg naar Koonings weer te vinden. De allereerste aflevering van dit gloednieuwe seizoen werd afgelopen dinsdag,  25 oktober uitgezonden en wij zaten weer aan de buis gekluisterd om Ramona en onze top stylistes Romy en Tove te bewonderen. De drie bruiden Madeleine, Anne en Rolande gingen op zoek naar de trouwjurk van hun dromen. Wil jij alles weten over de "dress" waar deze bruiden "Yes" tegen hebben gezegd? Lees dan verder! 

Blog SYTTD
Blog SYTTD

Madeleine

Madeleine had haar zinnen al vroeg gezet op het vinden van haar trouwjurk bij Koonings. Ze gaf zich namelijk al op voor dit nieuwe seizoen van SYTTD nog vóór dat haar verloofde Herm haar ten huwelijk had gevraagd. Het was nog even spannend wanneer het aanzoek plaats ging vinden, maar inmiddels is dat gebeurd en was het voor Madeleine dan toch echt tijd om op zoek te gaan naar haar trouwjurk. Ramona heeft Madeleine hierin bijgestaan en heeft een aantal jurken voor haar gevonden. Madeleine zei uiteindelijk "yes" tegen een prachtige A-lijn jurk uit Ramona Koonings Couture lijn. De jurk heeft een diepe v-hals, en glitters van top tot teen. De strik om haar middel en de afneembare mouwen maken de look helemaal af. Eén ding is zeker, deze jurk staat Madeleine prachtig. 

Ben jij ook verliefd geworden op de trouwjurk van Madeleine? Dan zijn deze jurken misschien wat voor jou!

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Anne

Anne was vastberaden: ze wilde in 1 keer slagen! Volgens haar ook geen moeilijke opgave want Anne weet wat ze wil. Maar niet alleen Anne weet wat ze wil, ze heeft een flinke entourage bij met ook allemaal een eigen mening. Kortom: styliste Romy kon aan de bak en heeft Anne geholpen bij het vinden van de trouwjurk waar zij van droomt. De vastberadenheid van Anne was niet misplaatst. Met de tweede jurk die ze aantrok was het liefde op het eerste gezicht! Anne zei "yes" tegen een prachtige aansluitende jurk van Enzoani. De jurk heeft strakke lijnen die zich mengen met prachtig kanten details. De sleep geeft de jurk een echt wow-effect. Anne ziet er prachtig uit in haar trouwjurk. 

Blog SYTTD

Ben jij op zoek naar een jurk in dezelfde stijl als de jurk van Anne? Bekijk dan deze jurken uit onze collectie eens. 

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak