Afbeelding bij artikel
Blog MAFS Patricia
Datum
01 februari 2023

Voor deze jurk koos Patricia uit MAFS

In aflevering 11 van dit seizoen Married At First Sight werden we allemaal verrast met een extra koppel. Wij werden hier bij Kooning een paar maanden geleden dus ook verrast met de komst van een nieuwe bruid. Want ook Patricia kwam met haar entourage langs in ons wedding palace om de trouwjurk van haar dromen te vinden.

De vrolijke, mooie bruid Patricia kwam samen met haar vriendinnen en haar moeder langs om haar trouwjurk uit te kiezen. Aan Ramona was de taak om Patricia een trouwjurk te laten vinden die perfect bij haar past.

Patricia had nog nooit een trouwjurk aan gehad en dat maakte dit moment voor haar nog bijzonderder. Vanaf het moment dat Patricia de eerste jurk aan trok begon ze te stralen en dat zagen Ramona en haar entourage ook. Uiteindelijk heeft Patrica gekozen voor een prachtige trouwjurk van het merk White One. Deze a-lijn trouwjurk heeft een volumineuze rok van glitter-tule. Het lijfje heeft mooie kanten borduursels die doorlopen tot op de rok en de rug heeft een verrassend effect met de diepe V-uitsnede. Patricia zal er prachtig uitzien op de trouwdag met haar onbekende match Stephan. 

Blog MAFS Patricia
Blog MAFS Patricia
Blog MAFS Patricia

Ben jij ook zo onder de in druk van de trouwjurk van Patricia?
Bekijk dan deze trouwjurken uit onze collectie eens!

Blog MAFS Patricia
Blog MAFS Patricia
Blog MAFS Patricia

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak