Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
25 januari 2023

Double the brides, double the fun!

De negende aflevering van Married At First Sight staat in het teken van het huwelijk tussen Cathalijne en Laura. "Onze" prachtige Koonings bruiden zien elkaar voor het eerst bij het altaar. Terwijl voor dit mooie koppel het experiment pas net is begonnen zijn er twee koppels al aan de laatste dag van hun huwelijksreis begonnen. 

In deze aflevering zien we dan eindelijk hoe Laura en Cathalijne elkaar voor het eerst ontmoeten bij het altaar. Beide bruiden staan er lekker nuchter in en lijken totaal niet zenuwachtig. Wanneer de broer van Laura zichzelf voorstelt aan Cathalijne is Cathalijne niet eens enorm geïnteresseerd in de naam van haar aanstaande bruid. Niet omdat ze onverschillig is maar omdat ze andere dingen belangrijker vindt dan hoe haar match heet. Een naam maakt niet uit, ze wil vooral weten wat ze kan doen om het voor haarzelf en haar aanstaande zo relaxed mogelijk te maken. Iets om het ijs te breken. En dat is er! Cathalijne vraagt de broer van Laura of Laura van dieren houdt. Dat doet ze. De eerste geruststelling is er. Vlak voor het huwelijk wordt ook Laura toch wel een beetje zenuwachtig. Vanaf dit punt is niets meer voorspelbaar. Wanneer Cathalijne binnen komt zien we bij beide bruiden een grote glimlach. Wat zien ze er mooi uit samen! In de volgende aflevering gaan we zien of het bruidspaar elkaar het ja-woord geeft. Wil jij graag meer weten over de bruidsjurk van Cathalijne of de jumpsuit van Laura? Lees dan onze blogs! Deze kun je hier vinden. 

Blog MAFS Laura Cathalijne
Blog MAFS Paula Remco

Remco en Paula vieren met vrienden en hun pasgesloten huwelijk. De hele dag verliep al ietwat ongemakkelijk. Natuurlijk is zo'n openingsdans waarin je samen tussen al je vrienden en familie in de aandacht staat extra spannend. Remco kan niet dansen, Paula gaat op haar jurk staan en ook vrienden en familie staan er op deze feestelijke avond wat timide bij. Remco zegt echter wel onder de indruk te zijn van zijn kersverse vrouw. Ze blies hem aardig omver toen ze naar het altaar liep. Paula is echt Remco's type en hij voelt dat de match er echt in kan zitten. Over dit laatste lijkt Paula nog wat te twijfelen. Zij is vooral enthousiast over de klik die haar kinderen met de kinderen van Remco heeft en ook zijn familie vind Paula erg vriendelijk. Maar diezelfde klik moet ze naar eigen zeggen met Remco nog zien te vinden. Ze is vrij kritisch op haar man. Ze vindt hem aardig maar ze mist wel wat input van Remco in hun gesprekken. Ze mist wat humor en het viel haar vooral op dat Remco kaal was toen ze hem voor het eerst zag. Maar wie weet, het is een hele spannende dag, Remco kan in de toekomst nog wat losser komen. En Paula is ook bereid om haar match een kans te geven. Onze adem stokte nog even toen Paula bij het verlaten van het feest bijna uitgleed op de trap naar buiten. Gelukkig had Remco haar hand vast om haar op te vangen. Laten we hopen dat hij dat de rest van hun leven mag blijven doen! 

Maarten en Richelle genieten nog steeds van hun huwelijksreis. Expert Evelien is met ze mee gereisd om het stel te ondersteunen. Alles verloopt goed tussen Maarten en Richelle maar Evelien wil er voor waken dat de relatie tussen de twee niet stil blijft staan. Iets dat Maarten en Richelle zelf ook beseffen. Ze vinden elkaar erg leuk, zoeken elkaar ook fysiek wel op, maar er zijn bij beiden nog geen vlinders. Vooral Richelle vind het een uitdaging om uit haar hoofd te komen en meer haar gevoel te volgen. Ze stelt zichzelf veel vragen. Precies daarom heeft expert Evelien een opdracht voor Richelle en Maarten meegenomen: een veertje en een blinddoek. Niet om dingen spannender te maken, maar wel om te leren voelen. Het stel krijgt de opdracht mee om tijdens de oefening niet te denken aan wat de ander doet maar echt te concentreren op het veertje en hoe dat voelt. Er is werk aan de winkel voor dit lieve stel! 

Blog MAFS Maarten Richelle
Blog MAFS Martijn Nicole

Martijn en Nicole zijn de vorige aflevering met knallende ruzie geëindigd. Ondertussen zijn ze samen wel begonnen aan de laatste dag van de huwelijksreis. Beide willen ze deze periode toch zo positief mogelijk afsluiten maar de conclusie is duidelijk: meer dan vriendschap zit er niet in. Nicole biedt haar excuses aan voor het gooien van wijn in Martijns gezicht en die excuses wordt aanvaard. Voor zowel Nicole als Martijn zit het experiment er op. Ze hebben samen besloten om ook niet meer te gaan samenwonen. Het stel belt samen nog even met Carlo wanneer ze weer in Nederland zijn en dan zit het liefdesexperiment voor Martijn en Nicole er op. In de volgende aflevering zullen we het afsluitgesprek zien. Het eerste koppel is dus na een aantal dagen getrouwd te zijn uit elkaar. Jammer!

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak