Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
18 januari 2023

Schoonmoeders checklist

Het is al enorm spannend om met een onbekende trouwen, laat staan wanneer je voor het eerst je schoonmoeder ontmoet en zij een hele checklist met je doorloopt. Het gebeurde bruidegom Remco in deze aflevering van Married At First Sight. Wat er nog meer gebeurde in aflevering 7 lees je in deze blog!

Blog MAFS Loes Wichian

Wat kunnen wij toch genieten van de eerste momenten die het bruidspaar na het huwelijk samen heeft. De dag is afgerond, familie en vrienden zijn naar huis en het bruidspaar komt samen aan in het hotel. Gelukkig zijn Loes en Wichian helemaal happy en ook dit eerste moment samen is de klik tussen de twee zichtbaar. Loes en Wichian vinden op de hotelkamer uit dat hun huwelijksreis naar de Canarische eilanden zal gaan. Moe maar voldaan gaan ze slapen. De volgende dag worden ze weer net zo vrolijk wakker ondanks dat ze aangeven normaal beide best een ochtendhumeurtje te hebben. Er is meteen een goede dynamiek tussen de twee. Chaoot Loes krijgt bij het inpakken van de koffers de aansporing van structurele Wichian. Iets dat Loes wel kan waarderen. In het vliegtuig komen Loes en Wichian nog dichter bij elkaar. Wij zien op zijn minst de tekenen van een hele leuke, gezellige huwelijksreis! 

Vandaag zien we dan eindelijk "onze" eerste bruid Paula trouwen met haar match Remco. Je zult begrijpen dat wij het enorm leuk vinden om deze bruid in haar Koonings trouwjurk naar het altaar te zien lopen. Nog leuker is natuurlijk om de eerste reactie te zien. Gaat het bruidspaar de klik voelen op dat eerste moment dat ze elkaar zien? Voor dit cruciale moment heeft de moeder van Paula als eerste de kans om Remco te ontmoeten. We kunnen wel stellen dat ze dit moment tot in de puntjes heeft voorbereid. Een hele checklist wordt doorlopen. Houd Remco van patat of van pasta, van voetbal of van tennis en van uitslapen of van vroeg opstaan? Geen vraag wordt overgeslagen en Remco worstelt zich door de vragen die hij vaker "fout" dan "goed" beantwoord. Natuurlijk gebeurd dit alles met een knipoog maar de moeder van Paula lijkt nog niet helemaal overtuigd van de match. Maar op het moment suprême, wanneer Paula en Remco elkaar voor het eerst zien is zowel de bruid als de bruidegom blij met wie ze tegenover zich hebben. Ze zien er beide dan ook prachtig uit. In de volgende aflevering zullen we zien of het koppel elkaar het ja-woord geeft. 

Blog MAFS Paula Remco
Blog MAFS Martijn Nicole

Het meest turbulente stel van dit seizoen is op dit moment toch Martijn en Nicole. Na een flinke ruzie kan de volgende dag niet ongemakkelijker beginnen dat wat er in deze aflevering van Married At First Sight is te zien. Nicole maakt meer dan kenbaar dat haar ochtend geen goede ochtend is en Martijn probeert tussendoor nog een oppervlakkig gesprekje te starten over het boek dat Nicole aan het lezen is. Expert Patrick is met beiden het gesprek aan gegaan maar is dit voldoende om alles te lijmen? Martijn geeft aan graag met Nicole uit eten te gaan maar Nicole weet nog niet zo goed of ze dit wel ziet zitten. Desalniettemin zien we in de preview van de volgende aflevering dat de twee elkaar vrolijk begroeten de volgende dag. Zou de bom die zo snel is gebarsten net zo snel weer opgeruimd worden? Wij zijn heel benieuwd! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak