Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
17 januari 2023

Beren op de liefdesweg?

In deze aflevering van Married at First sight stappen Wichian en Loes in het huwelijksbootje. De getrouwde stellen genieten allemaal van hun huwelijksreis. Alhoewel...In Italië barst de bom tussen Martijn en Nicole en moet expert Patrick tussen beiden komen. Komt dit huwelijk nog goed?

Blog MAFS wichian loes

In deze zesde aflevering van  Married at first sight geven Loes en Wichian elkaar het ja-woord! Het liefdesexperiment is weer een getrouwd koppel rijker. Tijdens de ceremonie komen Loes en Wichian meteen wat meer te weten over elkaar. Zowel de bruid als bruidegom hebben een rugzakje gevuld met levenservaringen die ze gevormd heeft in dit leven. Wichian is op 3 jarige leeftijd geadopteerd uit Thailand. Eén van zijn dromen is om zijn geboorteland ooit nog eens te bezoeken. Eén van Loes haar dromen is om ooit nog eens een verre reis te maken. Twee dromen die dus prachtig met elkaar te combineren zijn. Tijdens de ceremonie wordt er ook even stil gestaan bij de vader van Loes die overleden is. Een mooi en emotioneel moment. De familie en vrienden van Loes en Wichian zien een prachtige match en ook het bruidspaar zelf zegt blij te zijn met de match die gemaakt is. Wij hopen dat de experts weer raak hebben geschoten voor dit koppel!

De ene dag ben je single, de andere dag sta je met je kersverse echtgenote je tanden te poetsen. Maarten en Richelle worden na een hele korte nacht wakker in hun hotelkamer en zijn klaar voor hun huwelijksreis naar Sint Eustatius. Het stel is enorm onder de indruk van hun prachtige huwelijksreis locatie. Ze zitten samen helemaal in de juiste sferen en willen allebei vooral genieten van wat dit avontuur hen gaat brengen. Maar één ding is zeker, zowel Maarten als Richelle voelen zich heel erg op hun gemak als getrouwd stel en dat straalt er ook vanaf! 

Blog MAFS Martijn Richelle
Blog MAFS Martijn Nicole

Waar in Nederland het ene stel "Ja, ik wil" tegen elkaar zegt, zeggen Martijn en Nicole "Nee, ik wil niet meer" in Italië. Op een mooi terrasje doen de twee nog poging om de discussie tussen hen uit te praten maar wederom heeft dit geen goed effect. Sterker nog, op de weg terug naar het hotel escaleert het zo tussen het stel dat Nicole aan de handrem trekt omdat Martijn haar niet uit de auto laat wanneer ze hier om vraagt. De bom is gebarsten. Achteraf blijkt Martijn die ochtend al te hebben besloten dat Nicole geen match voor hem is. De twee lijken elkaar echt totaal niet te begrijpen en Martijn heeft in zijn hoofd al besloten om er een punt achter te zetten. Expert Patrick komt naar de twee toe in de hoop het experiment nog te kunnen redden. Wij zijn heel benieuwd naar de volgende aflevering en of Nicole en Martijn het liefdesexperiment toch nog door willen zetten. 

We maken deze aflevering van MAFS ook kennis met weer een nieuw koppel. De experts hebben ook Paula en Remco aan elkaar gematcht. Expert Patrick geeft aan dat op papier dit stel al 25 jaar getrouwd met elkaar moet zijn. Zo veel overeenkomsten hebben zij met elkaar. Paula en Remco hebben beide kinderen uit een eerdere relatie maar zijn nu weer toe aan nieuw liefdesgeluk. Beide hebben ze veel vertrouwen in de experts die aangeven dat ze op fysiek niveau goed met elkaar matchen. Qua persoonlijkheid springt geen van de twee er echt uit waardoor ze elkaar mooi aanvullen. Bruidegom Remco gaat op zoek naar een mooi bruidsboeket voor zijn bruid terwijl Paula Koonings bezoekt om samen met onze styliste Romy haar trouwjurk uit te zoeken. Paula zegt in ieder geval "Ja" tegen een prachtige witte trouwjurk. Wil jij meer weten over de trouwjurk van Paula? Lees dan deze blog. 

Blog MAFS Paula Remco

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak