Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
11 januari 2023

Trouble in paradise?

In deze aflevering van Married at first sight zien we een aantal hele gelukkige koppels. De trouwdag van Wichian en Loes is aangebroken. Maarten & Richelle vieren met hun vrienden en familie dat zij het ja-woord hebben gegeven en François en Wilfred zijn op hun tropische huwelijksreis beland. Bij de eerste bruid en bruidegom van dit seizoen lijkt er echter wat trouble in paradise, Martijn en Nicole gaan door hun eerste conflict.

Blog MAFS Wichian Loes

Een drukke juf handvaardigheid en een geordende korporaal oftewel Loes en Wichian. In deze aflevering van Married at first sight staat de trouwdag van dit koppel gepland. Loes stapt de dag lekker chaotisch en zoals ze zelf zegt, onvoorbereid in. Zo chaotisch als Loes de dag in gaat zo gestructureerd start Wichian de dag. Gestructureerd maar wel enorm zenuwachtig. Met slechts 4 uurtjes slaap gaat hij zijn huwelijksdag in. Begeleid door zijn motor vrienden rijdt Wichian richting de trouwlocatie waar alle vrienden en familie zich al verzameld hebben. De familie van Loes geeft aan dat ze een pittige tante is terwijl de vrienden van Wichian aangeven dat hij een vrouw nodig heeft die stevig in haar schoenen staat en een beetje tegengas geeft. Dit lijkt al snel een match made in heaven. Wij zijn heel benieuwd of het dat ook gaat zijn! Het moment waarop Loes en Wichian elkaar voor het eerst zien geeft ons nog geen overduidelijke indruk. Een echte cliffhanger dus! 

Inmiddels zijn François en Wilfred aan hun huwelijksreis op Sint Maarten. De mannen zijn helemaal in hun nopjes in dit prachtige paradijs. Dit stel komt over als een stel dat al een hele tijd bij elkaar is. De gesprekken die de mannen voeren over hun ontbijt en ochtendroutine verraad dat ze elk kleine ding nog over elkaar te weten moeten komen. Eén ding is zeker: samen lol maken kunnen ze zeker. Net als elkaar de ruimte geven en elkaar ondersteunen. Gedurende de dag wordt hun connectie steeds intiemer en alles dat wij hier uit op kunnen maken is dat deze match tot nu toe erg geslaagd is! 

Blog MAFS Francois Wilfred
Blog MAFS Martijn Nicole

Ook Martijn & Nicole zijn nog aan het genieten van hun huwelijksreis. Dit koppel lijkt aan elkaar gewaagd maar hebben het gezellig. In de ochtend spreken ze naar elkaar uit dat ze zich heel erg op hun gemak voelen bij elkaar. Maar al vlak na het ontbijt slaat de sfeer in een keer om. Martijn gaat, vrij onverwacht, het gesprek met Nicole aan over de dingetjes waar hij tot dusver tegenaan is gelopen. Een stapel van kleine ergernissen in één keer op tafel gooien komt bij Nicole nogal rauw op haar dak en ze voelt zich gekwetst. Waar Martijn het liefste meteen zand over de situatie wil gooien en het gesprek af wil ronden met een kus op Nicole's voorhoofd, is voor Nicole nog niks uitgepraat. Nadat Nicole zich even af heeft gezonderd gaan ze samen toch nog het gesprek aan. De conclusie? Agree to disagree. Ze begrijpen elkaar simpelweg niet. De preview van de volgende aflevering laat ook nog behoorlijk wat spanning zien. Laten we hopen dat ze elkaar weer weten te vinden!

In de vorige aflevering zagen we hoe Richelle en Maarten elkaar het ja-woord gaven. Inmiddels is het bruidspaar klaar om te feesten met hun vrienden en familie. Wij moeten eerlijk toegeven: tijdens de eerste dans lijkt dit koppel perfect bij elkaar te passen. Het ziet er zo natuurlijk uit. Iets dat ook de vrienden en familie van Richelle en Maarten opvalt. De bruid en bruidegom zelf zijn ook blij met hoe het gaat. Ze zoeken elkaar ook fysiek op en dat gebeurd gewoon, lekker vanzelf. Moe maar voldaan komt het stel aan bij het hotel waar ze ontdekken dat hun huwelijksreis naar het tropische Sint Eustatius zal gaan. Wij kijken uit naar het liefdesavontuur van deze twee!

Blog MAFS Richelle Maarten

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak