Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
05 januari 2023

Liefde op het eerste gezicht?

In de vorige aflevering van Married At first Sight zagen we hoe Nicole & Martijn als volledig vreemden voor elkaar trouwden. Ook kregen we te zien hoe Wilfred & François, het tweede MAFS-koppel, zich klaar maakten voor hun huwelijksdag. In de derde aflevering van dit seizoen zien we of Wilfred & François "Ja" tegen elkaar zeggen en maken we kennis met het derde MAFS-koppel.

Blog MAFS Wilfred Francois

Voor ons is het duidelijk: wat een prachtig koppel vormen François en Wilfred. Vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zien stralen de mannen. De ceremonie is nog maar net begonnen of ze weten elkaars handen al te vinden terwijl ze luisteren naar de Babs die hen verteld wie ze nu eigenlijk naast zich hebben zitten. Eén ding is zeker, François en Wilfred zijn mannen met stijl. François die al sinds zijn 16e in de mode werkt is ook altijd bezig met de inrichting van zijn woning. Dat laatste is iets dat Wilfred dan weer zijn beroep mag noemen. Na de huwelijksvoltrekking waarin de mannen elkaar het ja-woord gaven blijven de mannen elkaar complimenteren met hun stijl. Tijdens de fotosessie kunnen ze niet van elkaar afblijven en hoeft de trouwfotograaf nauwelijks te vragen of ze elkaar willen zoenen. Dit Married At First Sight-avontuur lijkt een prachtige start te hebben. Is dit wat ze bedoelen met "liefde op het eerste gezicht"?

Terwijl het tweede koppel geniet van hun huwelijksdag, heeft het eerste koppel Martijn & Nicole hun huwelijksnacht samen doorgebracht. Ze maken zich klaar voor hun huwelijksreis naar Italië en genieten van een uitgebreid ontbijt. Langzaam maar zeker leren de twee elkaar beter kennen en vooralsnog ziet het er allemaal heel gezellig uit. De twee lijken aan elkaar gewaagd en zoeken elkaar ook fysiek veel op. Wij zijn heel benieuwd naar de avonturen die ze gaan beleven tijdens hun huwelijksreis.

Blog MAFS Martijn en Nicole
Blog MAFS Richelle & Maarten

We maakte in de vorige aflevering al kennis met Richelle en Maarten en in deze aflevering maken ook zij zich klaar voor hun huwelijk. De nuchtere Twentse Maarten lijkt nog geen beetje last te hebben van zenuwen terwijl Richelle het toch allemaal best spannend vindt. Met de geruststellende woorden "je hoeft alleen maar ja te zeggen" van haar vader is ze onderweg naar de trouwlocatie. We zien een lichte opluchting bij Richelle als ze de broer van Maarten ontmoet: "hij is lang"! Richelle heeft op dat moment de naam van haar onbekende verloofde al eens onbewust geraden. Enorm leuk dat de broer van de bruidegom de naam "Maarten" kan bevestigen. Richelle & Maarten, het derde Married At First Sight koppel is onderweg naar hun huwelijk. We zien nog net de eerste reactie van Maarten wanneer hij zijn bruid ziet: "wow". Volgende week zien we of ook dit koppel elkaar het ja-woord gaat geven! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak