Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
08 maart 2023

The end

Hier zijn we dan, de allerlaatste aflevering van Married At First Sight seizoen 8. Gaat dit het meest succesvolle seizoen tot nu toe worden? Vorige week zagen we dat 1 koppel ging scheiden en 1 koppel getrouwd is gebleven. In de aflevering van vandaag zijn de laatste koppels aan de beurt om de knoop door te hakken. 

Blog MAFS Paula Remco

Paula en Remco hebben naar eigen zeggen een teleurstellend experiment achter de rug. Beiden hadden ze gehoopt te trouwen met de liefde van hun leven. Expert Patrick had aan het begin van dit experiment al zijn geld ingezet op dit koppel. Op papier hadden zij de allergrootste kans van slagen. Dat bleek in de praktijk precies het tegenovergestelde te zijn. Als er een koppel was met de minste chemie dan waren het Paula en Remco wel. Het is dan ook geen verrassing dat deze twee niet verder zullen gaan als getrouwd stel. In de laatste ceremonie waarin de koppels een brief aan elkaar voor lezen houden Paula en Remco wel veel respect voor elkaar. Alles is immers al gezegd en wij vinden het mooi om te zien dat ze elkaar in hun waarden laten. Wij hopen dat deze lieve mensen in de toekomst alsnog de liefde van hun leven tegen zullen komen. Met dit koppel is de derde scheiding van dit seizoen een feit. 

Stephan en Patricia zijn in een sneltreinvaart door dit experiment gevlogen. Omdat zij pas later zijn gestart hadden zij ook korter de tijd om elkaar te leren kennen en komt het eindgesprek ook wel heel snel op hun pad. Deze twee zijn een steady stel gebleken. Een koppel dat goed met elkaar weet te communiceren en eerlijk is, ook over de minder makkelijke dingen. Zo was Patricia heel eerlijk over het feit dat ze normaal gesproken niet op Stephan zou zijn gevallen. Maar zijn innerlijk en het feit dat hij zo goed bij haar past maakt dat ze toch open is blijven staan om verliefd om hem te worden. Ze respecteren elkaar en zien het mooiste in elkaar. Stephan en Patricia hebben dan ook besloten om getrouwd te blijven en om dat te vieren kregen ze alsnog hun langverwachte huwelijksfeest. Gefeliciteerd! 

Blog  MAFS Patricia Stephan
Blog MAFS Maarten Richelle

Maarten en Richelle zijn vanaf het begin af aan een match made in heaven. Ze namen de tijd om rustig hun relatie op te bouwen. Wat nog wel een hobbeltje op de weg kan vormen voor dit koppel is het feit dat ze bijna 2 uur rijden van elkaar vandaan wonen. Het is een uitdaging om tijd te vinden in de drukke agenda's om ook tijd met elkaar door te brengen. Maarten ziet het liefste dat Richelle naar Enschede verhuisd maar dat is voor Richelle ook niet zomaar besloten. Samen komen ze tot de conclusie dat dat zorgen voor later zijn. Eerst samen genieten en verder bouwen aan de mooie relatie die ze hebben. Maarten en Richelle hebben dan ook besloten om getrouwd te blijven en daarmee is dit seizoen van MAFS weer een succesvolle match rijker! 

Blog MAFS Laura Cathalijne

Last but not least, onze prachtige bruiden Cathalijne en Laura. Ook zij leken een vliegende start te maken vanaf dag één maar vandaag deden ze toch een kleine onthulling. De huwelijksdag was voor hen beide niet echt het hoogtepunt van het liefdesexperiment. Eerlijk gezegd vonden ze elkaar op het begin niet eens leuk! Wij wisten niet wat we hoorde, dat hebben ze toch mooi verborgen weten te houden. Dat leuk vinden volgde overigens niet lang na het ja-woord. Diezelfde avond, toen ze voor het eerst samen waren zagen de twee de match. Daarna heeft zich al snel een liefde ontwikkeld tussen de twee. Ze zijn verliefd! En hoewel de dames enorm nuchter over komen en het niet van de daken schreeuwt is het toch overduidelijk: ook deze match is geslaagd! De experts benoemen het mooi: dit koppel was niet op zoek naar een huwelijk maar naar de liefde. De hele "poespas" er omheen kan ze gestolen worden. De tijd die ze daarin hebben moeten steken besteedde ze liever aan elkaar. Ze zaten samen in een bubbel en daar zullen ze voorlopig ook samen in blijven zitten. Ook Cathalijne en Laura blijven getrouwd. Gefeliciteerd! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak