Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
07 maart 2023

De eindgesprekken

Na de afgelopen weken het Married At First Sight avontuur op de voet te hebben gevolgd is het deze week dan eindelijk zo ver om te zien wat de eindstand is. De eerste koppels hebben hun eindgesprek een hakken de knoop door: blijven zij getrouwd of gaan ze scheiden? 

Blog MAFS Loes Wichian

Loes & Wichian is een koppel dat voor de buitenwereld misschien niet de liefde van de daken schreeuwt. De experts hebben meerdere keren aangegeven dat ze met name van Loes maar weinig hoogte kregen. Het koppel bleef gedurende het experiment zeggen dat het allemaal zo goed ging en dat ze de liefde in elkaar vonden. Maar dit gevoel was maar moeilijk te zien. De vonken vlogen er niet vanaf. Ten minste, niet in het bijzijn van de camera. Loes heeft later dan ook aangegeven dat ze erg blij is met Wichian maar dat het experiment en alles om hun relatie heen haar veel te veel werd. Tijdens het eindgesprek blijkt dat Loes en Wichian het hele experiment gelijk hebben gehad. Ze zijn echt gelukkig met elkaar en nemen een tempo aan dat bij hen past. Daar kunnen we alleen maar respect voor hebben. In de laatste ceremonie waarin het koppel elkaar een brief voorleest weten Loes en Wichian elkaar in hun eigen woorden en op hun eigen manier duidelijk te maken dat ze wel degelijk voor elkaar willen gaan. Loes & Wichian blijven getrouwd. Gefeliciteerd! 

François en Wilfred waren vanaf moment één ons powerkoppel. De liefde leek er vanaf te spatten. Deze twee mannen waren meant to be, toch? In eerdere afleveringen bleek al dat François geen verliefdheid heeft ontwikkeld voor Wilfred. Een grote klap voor Wilfred die op zijn beurt wel gevoelens had voor François. Het liefdesexperiment van dit stel loopt uit in een heel emotioneel eindgesprek. De mannen hebben overduidelijk veel warmte en respect voor elkaar en steunen elkaar gedurende het gesprek. Alles klopte, ook voor François maar de aantrekkingskracht was er voor hem niet. Beide mannen hebben een gebroken hart en Wilfred gooit zichtbaar een muurtje van bescherming omhoog omdat het simpelweg te pijn doet. En zo kunnen ook de experts maar één ding concluderen: liefde kan ook gewoon heel erg veel pijn doen. En dit is toch wel de meest verdrietige conclusie die er dit seizoen van Married at First sight getrokken moet worden. François en Wilfred hebben dan ook besloten om van elkaar te scheiden. 

Blog MAFS Francois Wilfred

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak