Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
01 maart 2023

Ja ik wil...misschien

Het koppelsweekend is inmiddels in volle gang. Hoewel alles heel gezellig lijkt te verlopen kunnen we niet zeggen dat het rustig verloopt. De gevoelens van de stellen gaan van hot naar her, een deelnemer verlaat het weekend, er vloeien best wat tranen en zelfs bij de meest succesvolle koppels lijken er twijfels te ontstaan. 

Tijdens dit koppelsweekend ontstaat er in de groep een hele relaxte en gezellige sfeer. De koppels kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Er staat een dag vol uitdagingen op de planning. Alle koppels gaan samen op dansles. Een manier om letterlijk dicht bij elkaar te komen. Wichian en Loes zijn, tot telleurstelling van de experts niet aanwezig. Loes heeft namelijk besloten om naar huis te gaan. Ze voelt zich echt niet goed. Wichian heeft begrip voor zijn vrouw maar is wel teleurgesteld. Al betrekt hij deze teleurstelling wel op zijn eigen handelen en niet op de keuze van zijn vrouw om weg te gaan. Wichian is een man van zijn woord. Hij heeft Loes beloofd dat hij samen met haar naar huis zou gaan na het koppelsweekend en dat heeft hij, op vraag van de experts, niet gedaan. Expert Patrick gaat het gesprek met hem aan. Hij en de andere experts maken zich wat zorgen over hoe toegewijd hij is aan het experiment. Zet hij zijn eigen behoeftes niet te veel aan de kant? De experts vonden het belangrijk dat Wichian het weekend aanwezig zou blijven omdat hij ook op persoonlijk vlak veel kan leren van de andere deelnemers. Het lijkt alsof Wichian zich vooral aanpast aan de behoeftes van zijn vrouw Loes. Maar ondertussen blijven ze beiden volhouden dat het in hun relatie helemaal goed zit. 

Blog MAFS Loes Wichian
Blog MAFS Stephan

Ook Stephan kwam voor wat uitdagingen te staan dit koppelsweekend. Samen met zijn kersverse vrouw Patricia kwam hij als verrassing de groep binnen. De relatie tussen Stephan en Patricia ontwikkeld zich mooi maar het is wel duidelijk dat Stephan al wat meer voelt dan Patricia. Hierdoor lijkt er wat onzekerheid bij hem boven te komen. Wanneer Martijn en Nicole onverwacht zich een avond bij de groep voegen wordt Stephan geconfronteerd met zijn eigen onzekerheid. Door ervaringen uit het verleden vindt hij het moeilijk om om te gaan met het gedrag van Martijn, die met een hoop "bombarie" zich bij de groep voegt. Stephan is emotioneel als hij aangeeft dat hij zich niet prettig voelt bij types als Martijn. Iets wat volgens eigen zeggen volledig bij Stephan zelf ligt. Volgens hem kan Martijn daar niets aan doen. Ondertussen staat Patricia wel open voor leuk contact met Martijn en dat zal niet op een positieve manier bijdragen aan het gevoel van Stephan. 

Zo is er bij elk stel wat wat gaande. Richelle en Maarten gaan nog even goed als altijd maar Richelle is wel erg voorzichtig als haar wordt gevraagd of ze verliefd is. Voor het ophangen van de label is ze nog niet klaar. Francois en Wilfred gaan op een hele liefdevolle manier met elkaar om maar lijken allebei een muurtje te hebben opgebouwd. Ook zij spreken allebei niet van verliefdheid. Gelukkig zijn Laura en Cathalijne nog steeds in de zevende hemel en durven zij allebei aan te geven dat ze verliefd zijn. En alsof de wonderen de wereld nog niet uit zijn, zelfs Remco en Paula maken samen plezier. 

Eén ding is duidelijk, wie na dit liefdesexperiment nog bij elkaar blijven is na dit koppelsweekend nog een groot vraagteken. 

Blog MAFS Paula Remco

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak