Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
08 februari 2023

Een sprong in het diepe

In deze aflevering van Married At First Sight zien we of Patricia en Stephan elkaar het ja-woord geven, krijgen Paula en Remco een spiegel voorgehouden, gaan François en Wilfred samenwonen in het huis van François en beleven Laura en Cathalijne ongemakkelijke maar romantische momenten. Kortom: een propvolle aflevering en dus een propvolle blog van ons!

Patricia en Stephan zagen elkaar in de vorige aflevering voor het eerst. Vanaf moment één is er een enorme klik zichtbaar tussen de twee. Het plezier spat er vanaf. In deze aflevering van Married At First Sight zien we dat Patricia en Stephan elkaar het ja-woord geven. Direct na het ja-woord geven ze elkaar nog een extra bevestiging en spreken ze uit hoeveel zin ze hebben in het avontuur. Dit gaat helemaal goed komen zegt Stephan. En na deze enorm vrolijke huwelijksvoltrekking hebben wij daar ook alle vertrouwen in! Ook de familie en vrienden van het bruidspaar zijn enthousiast en geven de experts allemaal een dikke 10. De trouwdag van Patricia en Stephan is één groot feest en tijdens de fotoshoot gaat alles heel makkelijk. Er is nog geen snufje ongemakkelijkheid te bekennen. Het feestje is echter wel van korte duur want omdat Patricia en Stephan later het experiment zijn ingestapt krijgen ze van Carlo de mededeling dat ze direct op huwelijksreis gaan. Het kersverse bruidspaar vertrekt naar het Spaanse Sevilla. Wél met een belofte van Carlo dat als het koppel terug komt een groot feest wordt gegeven! Compleet in trouwpak en trouwjurk vertrekt het koppel naar het vliegveld. Op naar hun liefdesavontuur. 

Patricia straalde op de bruiloft in haar prachtige Koonings trouwjurk. Wil jij alles weten over de trouwjurk van Patricia? Lees dan deze blog

Blog MAFS Patricia Stephan
Blog MAFS Paula Remco

De relatie tussen Remco en Paula is behoorlijk bekoeld. Eerlijk gezegd is de relatie nooit echt warm geweest. Nu Remco bij Paula heeft aangegeven dat zij zijn match niet is, is de uitdaging om deze twee open te laten staan voor elkaar alleen maar nog groter geworden. Expert Patrick legt uit dat het stel vooral bezig is met het motiveren van waarom ze elkaar niet leuk vinden. Tijd voor een opdracht die wat spanning oplevert en misschien voor wat vuur zorgt. Remco en Paula worden op uit snorkelen gestuurd en expert Patrick gaat, jawel, mee om te observeren. Er wordt volop ingezet om te zorgen dat Paula en Remco elkaar een eerlijke kans geven. De activiteit is nog maar net begonnen en Patrick heeft al aardig wat observaties gedaan. Vooral observaties die de afstand tussen de twee bevestigd. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit want het lijkt alsof de activiteit werkt en zorgt dat ze voor het eerst echt met elkaar bezig zijn. Na een tijdje zoeken Remco en Paula elkaar zelfs regelmatig op. Het springen van een hoge rots in de zee zorgt voor nog wat extra adrenaline en voor een unieke ervaring die ze samen delen. Gelukkig is het bruidspaar zelf ook niet blind voor wat de activiteit heeft gedaan en ervaren ze zelf ook wat meer nabijheid. 's Avonds gaat expert Patrick met zowel Paula als Remco het gesprek aan. Ze krijgen beide een spiegel voor en feedback van Patrick over het gedrag dat ze laten zien. Het is vooral belangrijk dat ze de tijd nemen om ook uit te vinden wie zelf zijn. Ze willen in ieder geval beiden blijven investeren in het experiment. De deur is nog niet gesloten. 

Laura en Cathalijne beleven in deze aflevering een ietwat ongemakkelijk maar grappig avontuur. Samen met een wel hele spraakzame gids gaan de dames een natuurwandeling maken. Er wordt tussendoor aardig wat geflirt door de twee. De twee hebben een mooi romantisch moment met prachtig uitzicht waarin ze uitspreken dat het getrouwde leven ze goed bevalt. Dat mooie romantische moment wordt op een hilarische manier onderbroken door de spraakzame gids die toch nog wat informatie kwijt wil over de hoogte van de golven. Gelukkig zorgt dit ietwat ongemakkelijke momentje voor een hoop gelach tussen Laura en Cathalijne. 's Avonds maakt het koppel een romantische strandwandeling waar ze een mooi en open gesprek voeren. Er is overduidelijk een connectie. Ze zijn allebei verbaast dat het zo snel en zo goed loopt. Gaat het niet te snel?

Blog MAFS Laura Cathalijne
Blog MAFS Francois Wilfred

François en Wilfred gaan nog steeds lekker samen. Na de eerste dagen bij Wilfred te hebben samengewoond vertrekken ze naar Maastricht om een aantal dagen in het huis van François door te brengen. Omdat beide mannen affiniteit hebben met interieur en mode vinden ze het beiden natuurlijk ook wel belangrijk dat ze elkaars huis leuk vinden. Gelukkig is Wilfred enthousiast. De heren bereiden zich voor op een borrelavondje met de vrienden van François. De vrienden van François zijn natuurlijk enorm nieuwsgierig naar hoe het de heren in dit liefdesavontuur vergaat. Er ontstaat een mooi gesprek waarin het voor de vrienden van François wel duidelijk wordt dat het heel goed loopt tussen de heren. François deelt zelfs al één van zijn broeken met Wilfred. Hoe klein dit gebaar ook lijkt, voor de vrienden van François zegt dit heel veel want normaal gesproken is François niet zo van het delen van zijn kleding. Kortom: dit koppel is nog steeds steady as a rock! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak