Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
07 februari 2023

Een bonusbruiloft!

Vorige week maakten we al kennis met het nieuwe bruidspaar Patricia & Stephan. In deze aflevering van Married At First Sight is het tijd voor de laatste bruiloft van het seizoen. Ondertussen zitten alle anderen stellen een stuk verder in het experiment en proberen ze samen hun weg te vinden. Dat gaat bij het ene stel wat beter dan bij het andere stel. Wij praten je weer bij in deze blog!

De bruiloft van Patricia en Stephan staat op het programma. Lang hebben ze niet hoeven wachten want nadat ze werden overvallen met de boodschap dat ze toch nog gingen trouwen in dit seizoen van Married At First Sight hebben ze nog maar 3 weken in spanning hoeven zitten. Omdat dit stel wat later het experiment is begonnen zal deze bruiloft een echte turbo bruiloft worden. Tijd voor een feest en een hotel overnachting is niet. Nadat Patricia en Stephan getrouwd zijn zullen ze direct op huwelijksreis gaan. Gelukkig staan de familie en vrienden van het paar vierkant achter het experiment en gunnen ze deze bruid en bruidengom de liefde. Wij geven sowieso 100 punten aan de enorm leuke en gezellige moeder van Patricia. Stephan had eventjes moeite met het verstaan van haar Brabantse accent maar het eerste ontmoetingsmoment met zijn toekomstige schoonmoeder verliep enorm gezellig. Patricia ontmoet de zus van Stephan en ook die ontmoeting verloopt soepel. Tijd voor de bruiloft! Het moment dat Patricia naar het altaar loopt en dat het stel elkaar voor het eerst ziet is prachtig. Stephan krijgt wat tranen in de ogen en ook Patricia begint te stralen wanneer ze haar bruidegom voor de eerste keer ziet. De eerste ontmoeting kon niet beter! Het verhaal van de ambtenaar wordt door het vrolijke stel met enige regelmatig onderbroken voor leuke en grappige onderonsjes. Wij hebben nog nooit een MAFS stel gezien die vanaf moment één al op zo'n leuke manier contact met elkaar zoekt. We zien in de volgende aflevering of Patricia en Stephan ook "ja" tegen elkaar gaan zeggen. 

Patricia straalde op de bruiloft in haar prachtige Koonings trouwjurk. Wil jij alles weten over de trouwjurk van Patricia? Lees dan deze blog

Blog MAFS Patricia Remco
Blog MAFS Paula Remco

Na het pittige gesprek dat Remco en Paula in de vorige aflevering hebben gehad met expert Patrick is er besloten om een dagje individueel door te brengen. Het stel heeft wat ruimte nodig om hun eigen gedachtes op een rijtje te krijgen. Bij het ontbijt gaan de twee nog even het gesprek met elkaar aan. Paula geeft aan dat ze toch wat boosheid opmerkte bij Remco in het gesprek met Patrick. Remco bevestigd dit ook en geeft aan ook wel wat boosheid te voelen omdat het hem zo tegenvalt hoe het experiment met zijn match verloopt. Na het ontbijt besluit Remco om een goede ronde te gaan fietsen terwijl Paula bij het hotel blijft om te relaxen. Nadat Remco terug is gaat het stel samen zwemmen en wil Remco het gesprek aangaan met Paula. Dit scenario hebben we natuurlijk eerder gezien dit seizoen en heeft voor dat stel niet goed uitgepakt. Remco gaf aan dat hem wat op zijn hart lag dat hij ook niet heeft gedeeld in het gesprek met Patrick. Gespannen geeft hij bij Paula aan dat zij niet zijn match is. Hij was op zoek naar een echte sportvrouw en is dus ook teleurgesteld dat de experts met Paula niet echt een sportvrouw voor hem hebben gevonden. Het stel lijkt dus nog steeds niet nader tot elkaar te kunnen komen maar de preview van de volgende aflevering geeft toch een beetje hoop. 

Laura en Cathalijne worden na hun huwelijk samen wakker en vertrekken op huwelijksreis. De bruiden komen heel relaxed en rustig over. Het lijkt daardoor misschien ook wel een beetje dat ze bewust nog wat afstand bewaren maar zodra de huwelijksreis begint zien we toch regelmatig een knuffel en een kus en worden er onderling leuke grapjes gemaakt. De dames gaan op de eerste dag van hun huwelijksreis iets doen da ze beiden heel leuk vinden: naar een asiel en de honden uitlaten. Voor zowel Laura als Cathalijne zijn dieren heel belangrijk in hun leven en dit is dan ook een thema dat ze beiden delen. De dames beginnen al wat te fantaseren over het samen adopteren van een hond. Ze zien allebei duidelijk een "huisje-boompje-beestje-leven" voor zich. 

Blog MAFS Laura Cathalijne
Blog MAFS Loes Wichian

Loes & Wichian hebben een creatieve middag op het zonnige Tenerife. Ze volgens samen een keramiek workshop waar wederom weer enorm wordt gelachen. Even later knoopt Loes toch het gesprek met Wichian aan. Open en eerlijk verteld ze hem dat ze voelt dat haar valkuilen een beetje op beginnen te spelen. Het klikt goed tussen de twee en ze kunnen goed met elkaar praten. Loes voelt dat Wichian steeds dichterbij komt. Ze is in haar leven meerdere mensen verloren waardoor ze toch een angst voelt om mensen te verliezen. Dit gevoel begint zich nu bij haar ook te ontwikkelen richting Wichian. Loes wil dit gevoel wel onderzoeken en kijken hoe ze zich op dit vlak kan ontwikkelen. Eén ding is zeker, dit stel is kampioen communiceren. Wat enorm knap dat ze samen het gesprek aan gaan over hun onzekerheden. Loes en Wichian vinden elkaar echt leuk en ook dat spreken ze naar elkaar uit. Wij zien een stel dat samen een enorm sterke basis aan het bouwen is! 

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak