Afbeelding bij artikel
Blog MAFS seizoen8
Datum
04 januari 2023

Verwarring bij het eerste bruidspaar. Kennen zij elkaar?

Eindelijk konden we gisteren weer genieten van het nieuwe seizoen Married At First Sight. We werden getrakteerd op niet 1 maar maar liefst 2 afleveringen. De start van dit nieuwe seizoen MAFS start met de kandidaten die denken dat ze nog voor één laatste testdag langs moeten komen. Tot hun grote verbazing duikt Carlo Boszhard op om ze te vertellen dat voor al deze singles een match is gevonden waarmee ze zullen gaan trouwen! 

MAFS Martijn Nicole

Het eerste koppel dat elkaar het ja-woord zal geven zijn Martijn en Nicole. Zowel de bruid als bruidegom zijn niet vies van een feestje. Beiden hebben ze fijne vrienden om zich heen maar zijn ze toch op zoek naar hun soulmate. Dapper als ze zijn hebben ze zich daarom ingeschreven voor Married At First Sight. De experts hebben dit knappe stel op basis van de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Twee onbekenden, of toch niet? 

Wij zaten op het puntje van onze stoel toen we zagen dat bruidegom Martijn tijdens zijn weg naar het altaar de vriendinnen van zijn bruid Nicole bleek te kennen. Er wordt hard gelachen maar er is ook zichtbaar spanning. Zouden de bruid en bruidegom dan toch geen onbekende van elkaar zijn? 

Op het moment dat bruid Nicole met haar vader naar het altaar loopt zien we bij zowel Martijn als Nicole een grote glimlach. Ze kennen elkaar niet maar zijn overduidelijk erg blij met wie ze zien.

Later blijkt dat de gemeenschappelijke vrienden tegelijk met de bruid en bruidegom op Ibiza waren. Ze hebben er alles aan gedaan om Nicole en Martijn daar elkaar niet te laten ontmoeten omdat zij op de hoogte waren dat ze beiden deel zouden nemen aan MAFS en ze wilden het experiment en de verassing voor het paar niet verpesten. That's what friends are for! 

In de tweede aflevering van Married At First Sight maken we ook kennis met Wilfred en François. Deze vrolijke, zorgzame mannen zijn klaar om de liefde van hun leven te vinden. Ondanks de grote afstand tussen hun woonplaatsen hebben de experts deze mannen aan elkaar gekoppeld. Want als het om de liefde gaat doet de afstand er immers toch niet toe? Wanneer François van Wilfred een zelfgemaakt cadeau ontvangt is hij zichtbaar ontroerd. Wij hopen dat dit een goed teken is en dat dit mooie koppel zal stralen wanneer ze in de volgende aflevering samen voor het altaar staan! 

Blog MAFS Wilfredfrancois

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak