Afbeelding bij artikel
Koonings beauty hair
Datum
25 mei 2023

Even voorstellen: het Koonings beauty team

Binnen de muren van Koonings The Wedding Palace bevind zich een prachtige kapsalon en beautysalon. Hier staat ons team van beautyspecialisten klaar om iedere klant te voorzien van de mooiste kapsels en de fijnste beautybehandelingen. Dames, heren en kinderen, iedereen is welkom bij Koonings Beauty & Hair. Ook wanneer je niet gaat trouwen. Ons team stelt zichzelf graag aan je voor!

Meagen

Hallo! Mijn naam is Meagen en ik woon in Wanssum. Na vele jaren in een kapsalon als krullen kapster en topstylist gewerkt te hebben, was het tijd  voor een nieuw soort ervaring: haarstylist en stylist bij Koonings! Een super leuke afwisselende baan met als einddoel de klant tevreden de deur uit laten gaan. Mijn dag is geslaagd als dit werkelijkheid wordt. Wil jij binnenkort bij mij in de stoel zitten? App of bel dan snel naar onze beauty telefoon. Tot snel!

Koonings beauty hair
Koonings beauty hair

Sandra

Mijn naam is Sandra en ik werk sinds 1 maart bij Beauty & Hair by Koonings. Ik ben 35 jaar, kom uit Deurne en ik ben recent omgeschoold tot haarstyliste. Na een baan als backoffice receptioniste was ik toe aan verandering en ben ik gaan onderzoeken wat ik nou echt leuk vind. In dit onderzoek is een lang sudderende passie voor haar naar boven gekomen en heb ik besloten me te laten omscholen.  En wat ben ik blij met deze keuze! Na een sollicitatiegesprek bij Ramona was het al snel duidelijk dat ik deze mooie baan en kans niet voorbij kon laten gaan. Vol enthousiasme ben ik dan ook begonnen aan deze mooie uitdaging. Bij Beauty & Hair heb ik in korte tijd al helemaal mijn plekje gevonden. Leuke collega’s om me heen en een mooie omgeving. Ik kijk er dan ook naar uit om veel mensen blij te gaan mogen maken met een mooi (nieuw) kapsel, kleurtje of updo. Hopelijk zie ik je snel in onze salon!

Melissa

Mijn naam is Melissa en ik werk sinds 1 mei bij Beauty & Hair by Koonings. Ik ben 25 jaar en kom uit Venray. Ik ben sinds kort moeder geworden van een prachtige dochter. Ik ben al vanaf 16 jaar werkzaam in het kappersvak met 2 diploma’s op zak. Het kappersvak is altijd mijn passie geweest, al vanaf dat ik heel jong was ben ik het haar gaan knippen van mijn poppen en heb dit uitgewerkt tot mijn baan. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik alle tijd heb voor mijn klanten, iemand kan voorzien van advies en de persoon op zijn mooist de deur uit kan laten gaan. Dit kan bij Beauty & Hair By Koonings! Hopelijk zie ik je snel in onze salon!

Koonings beauty hair
Koonings beauty hair

Wim

Ik ben Wim, zal vrijdag en zaterdag bij koonings Beauty in de salon zijn! Ik loop al wat jaren mee in haar en Visagie, ik hou van goed haar in alle facetten van het vak kortom passie, luisteren, kijken, leren, leren en dan kijken wat voor mogelijkheden het haar heeft! heb daarom zoveel zin om bij Koonings Beauty met mijn collega's aan de slag te gaan om  onze gasten met een toffe kleur en kapsel blij te mogen maken! Mode is stijl en stijl is mode! Wil je weten wat daar mee bedoel? Maak een afspraak  en ik zal het je uitleggen ! Tot snel

Chamilla

Mijn naam is Chamilla Janssen en ik ben 27 jaar oud. Ik heb de opleiding Topstylist aan het IMKO afgerond. Tijdens mijn studie heb ik diverse ervaringen opgedaan binnen het kappersvak. Na het afronden van mijn opleiding ben ik in  2014 gestart met mijn eigen salon. Hiervoor volg ik regelmatig cursussen om mezelf te kunnen ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Via L’Oréal heb ik de opleiding kleurspecialist behaald, waardoor ik mijn kennis in kleurtechnieken heb kunnen verbreden. Mijn dagelijkse passie is mensen de mooiste versie van zichzelf te laten zien en dat stukje hoop ik hier bij Koonings te kunnen overbrengen. Met mijn ervaring, enthousiasme en preciesheid hoop ik op een geweldig mooie tijd binnen dit bedrijf. Ik heb enorm veel zin om bij Koonings aan het de slag te gaan en ik hoop jullie allemaal snel persoonlijk te kunnen ontmoeten. 

Koonings beauty hair

Benieuwd naar alle behandelingen van Koonings Beauty & Hair? Bekijk dan deze pagina.

 

Voor een afspraak, bel naar:

 0641634887

of

Maak een afspraak via WhatsApp