Afbeelding bij artikel
Jennifer Lopez
Datum
19 juli 2022

Get the J.Lo look!

Echte liefde is geduldig, zo blijkt maar weer. 20 jaar na hun eerste relatie verraste “Bennifer” de wereld met een huwelijk in Las Vegas. De oude liefdes trouwde in The Little White Wedding Chapel.

Jennifer vertelt: “Gisteravond vlogen we naar Las Vegas en stonden we met 4 andere koppels in de rij voor onze trouwvergunning. We waren net op tijd bij The Little White Wedding Chapel waar ze zo lief waren om wat langer voor ons open te blijven. Ze lieten ons foto’s maken in een roze Cadillac die ooit door Elvis zelf gebruikt zou zijn. Met de liefste getuigen, in een jurk uit een oude film en een jasje uit Ben’s kast, lazen we onze geloftes voor en gaven we elkaar een ring die we de rest van ons leven zullen dragen.”

Jennifer droeg op haar huwelijksavond twee jurken. Ze verscheen bij de The Little White chapel in een mouwloze witte jurk van een geborduurde stof. Jennifer zegt over deze jurk dat ze hem al jaren bewaarde voor haar grote dag.

Tijdens de huwelijksceremonie droeg de bruid een kanten corset-jurk met off-schoulder mouwen en een indrukwekkende sluier afgewerkt met prachtig kant. In haar recente film “Marry me” droeg ze een trouwjurk van dezelfde designer. Met haar lange haar in losse golven en een natuurlijke smokey eye was Jennifer een prachtige, tijdloze bruid.

Blog JLO

Ben jij verliefd geworden op de weddinglook van Jennifer? Wij zetten een aantal vergelijkbare jurken voor je op een rijtje:

Blog JLO
Blog JLO
Blog JLO
Blog JLO
Blog JLO
Blog JLO