Outfit bruidsgezelschap -
Moeder van de bruid

Lieve bruid,

Je hebt je bruiloft tot in de details perfect geregeld. Het thema waarvoor je gekozen hebt is tot in de kleinste puntjes doorgevoerd, wat gaat het er prachtig uitzien.

Heb je ook al eens nagedacht over de bruidskleding van je gasten? Je wilt natuurlijk niet dat tante Nel in haar fuchsia roze mantelpakje komt, terwijl het thema van jouw bruiloft aardetinten is. Begrijp ons niet verkeerd, iedereen mag natuurlijk dragen wat hij of zij wil tijdens jouw bruiloft, maar stiekem vind jij het ook belangrijk dat alles perfect matcht op jouw trouwfoto’s, dus ook de kleding van tante Nel.

Gelukkig heeft Koonings een breed assortiment aan kleding voor het trouwgezelschap en kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat iedereen mooi op elkaar is afgestemd.

Moeder van de bruid of bruidegom

Natuurlijk ben jij het stralende middelpunt van de grote dag, maar ook jullie ouders zullen in de spotlight staan. En het is stiekem ook wel heel fijn om te weten dat jullie ouders tiptop voor de dag komen én dat jullie familiefoto’s picture perfect zullen zijn.

Bij Koonings hebben we een hele afdeling volledig in het teken van de moeder van de bruid. De outfits variëren van klassieke mantelpakjes tot hippe rokken, maar ook moderne jurken. Zo kun jij samen met jouw moeder de perfecte outfit uitzoeken waarin zij zich prettig voelt en jij trots op bent.

Bohemian, vintage & split

Bij deze trends hebben we moderne outfits voor de moeder van de bruid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie jumpsuit, een leren jasje of en gebloemde jurk? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Prinsessenjurk & glittertule

Bij deze trends passen de klassieke mantelpakjes bijvoorbeeld heel goed, deze hebben we in verschillende kleuren en soorten, zodat er altijd wel iets voor jouw moeder te vinden is. Of misschien paradeert jouw moeder wel in een chique jurk en mooie pumps naast jou in jouw prinsessenjurk met glittertule. You name it, we have it.

Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Linea Raffaelli 171-227-01
Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Linea Raffaelli 171-626-01
Koonings Avondmode Galakleding Cocktailkleding Linea Raffaelli 141-687-01