Een nieuw Married at first sight seizoen met Koonings

Hier bij Koonings zijn wij natuurlijk de allergrootste MAFS fans. En met een speciaal, nieuw seizoen in aantocht kunnen wij allemaal ons hart weer op halen.

Vanaf 22 augustus start namelijk het nieuwe MAFS seizoen op videoland. Dit seizoen gaat veel meer lijken op de Australische versie van het programma. Waar we van de Nederlandse versie gewend zijn dat de getrouwde stellen met zijn tweeën het avontuur aan gaan hebben de stellen in deze speciale MAFS editie ook echt contact met de andere bruidsparen. Zo zullen er de befaamde “Dinnerparty’s” zijn waarbij alle getrouwde koppels bij elkaar komen en verblijven alle koppels in hetzelfde appartementencomplex. De focus ligt naast de gesloten huwelijken dus ook nog op de groepsdynamiek. Daarnaast volgen er ook meerdere “Stay or leave” momenten onder begeleiding van de experts waarin de koppels individueel kiezen of ze nog in het huwelijks-experiment willen blijven of willen scheiden.

Inmiddels zijn ook de kandidaten bekend gemaakt. Deze 7 dames gaan in MAFS Match or Mistake het avontuur aan: (V.l.n.r: Yvette, Roxy, Laury, Kendall, Evelien, Deveny & Anita)

MAFS MOM

Aan wie de dames gekoppeld worden is natuurlijk nog een verassing. Maar het zal aan één van deze heren zijn: (V.l.n.r: Toychyro, Rizwan, Mark, Jesse, Fayyaz, Brian, Alwin)

Blog Mafs